Εφιάλτης έχει γίνει ο Λυμπερόπουλος για τον Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε νέα συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (στη Σπάρτη αυτή τη φορά) με εκπροσώπους του κλάδου του ταξί, ανέφερε ότι δεν υπάρχει επικοινωνία με την Ομοσπονδία μας, επειδή του ασκείται πολεμική από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο και το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για πολεμική, αλλά για κριτική των θέσεων και των απόψεων που έχει διατυπώσει για το ταξί τόσο εκείνος όσο και οι συνεργάτες του κόμματός του. Η Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. δεν αρνήθηκε ποτέ το διάλογο. Αντιθέτως τον επιδιώκει, γιατί πιστεύει ότι μέσα από αυτόν μπορούν να γεφυρωθούν διαφορές και αντιθέσεις.

Από το 2015 και μετά δεν υπάρχει κανένα σημείο επικοινωνίας με τη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο η ευθύνη γι’ αυτό, βαραίνει μόνο την ηγεσία της παράταξης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εμείς, ως Ομοσπονδία Ταξί, επισημαίνουμε για πολλοστή φορά ότι είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόσκληση για διάλογο, είτε αυτή προέρχεται από την κυβέρνηση, είτε από κόμματα της αντιπολίτευσης. 

Δεν είμαστε πολιτικός φορέας, αλλά μια επαγγελματική ομάδα που προσπαθεί να επιβιώσει σ’ ένα περιβάλλον που έχει μολυνθεί από τον ιό της παγκοσμιοποίησης και των μνημονιακών εντολών. Κάθε ταξιτζής είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος τον βοήθησε, ποιος τον έστησε στον τοίχο, ποιος έπαιξε παιχνίδια στην πλάτη του και ποιος έχει την διάθεση ν’ ακούσει τους προβληματισμούς και τις αγωνίες του.

Μακάρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το στελεχιακό δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Των πολιτικών δηλαδή που θέλουν την αμεσότητα με την ελληνική κοινωνία. 

Καμία πολεμική λοιπόν, δεν ασκεί στη Νέα Δημοκρατία ούτε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, ούτε το ΣΑΤΑ, ούτε η Ομοσπονδία. Ο κλάδος μας στηρίζει όλους τους πολιτικούς –ανεξαρτήτου χώρου–που ενδιαφέρονται και αγαπάνε το ταξί και αδιαφορεί για όσους το αγνοούν και το υποβαθμίζουν. 

 

Υ.Γ.: Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος παραμένει πιστός στις αρχές και στις αξίες του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού, τις οποίες υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Από αυτές τις αρχές δεν μετακινήθηκε ποτέ. Άλλοι το έκαναν…  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ