Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Αυτό είναι το νέο κόμμα του Ηλία Ψινάκη για τις ευρωεκλογές. Πρόκοψε στην Δημαρχία, θα προκόψει και στην ευρωβουλή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολίτες λέγεται η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει ο δήμαρχος Μαραθώνα και όπως διευκρινίζει δεν είναι κόμμα – Ποιοι «παίρνουν τον μπούλο», όπως γράφει

Μετά την δημαρχία του Μαραθώνα και παρότι απέτυχε στην διαχείριση της καταστροφής στο Μάτι, όντας και υπόλογος στη Δικαιοσύνη για το γεγονός, ο Ηλίας Ψινάκης «αναβαθμίζει» τις πολιτικές του βλέψεις: Ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στις ευρωεκλογές!

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, και χωρίς να έχει προϊδεάσει για το γεγονός με άλλο τρόπο, ανέβασε σήμερα το μεσημέρι δύο stories. Το πρώτο ήταν προαναγγελτικό, είχε ένα στεφάνι από ελιά, την λέξη «ΠΟΛΙΤΕΣ» στο κέντρο και την λεζάντα «όπου να ‘ναι σκάει», με ένα χρονόμετρο, σαν αυτά που συνηθίζουμε να βλέπουμε στις βόμβες, στις ταινίες του Χόλιγουντ.

ilias-psinakis-evroekloges

Λίγα λεπτά μετά, ήρθε η ανακοίνωση: «Έσκασε», με ένα λινκ που παραπέμπει στην ιστοσελίδα psinakis-polites.eu και όπου βρίσκονται αναλυτικά οι θέσεις της νέας αυτής προωτοβουλίας.

ilias-psinakis-evroekloges-dyo

Αρχικά ο κύριος Ψινάκης απαριθμεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, ενώ τονίζει πως απευθύνεται σε περίπου τέσσερα εκατομμύρια των πολιτών που δεν συμμετέχουν σε εκλογές. Αυτούς λοιπόν, καλεί μαζί του να κατέβουν στις ευρωεκλογές και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια του. Αν και δεν διευκρινίζει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο θα μετέχει στις ευρωεκλογές, αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος και πώς, αποκλείει κατηγορηματικά την συνεργασία με άλλο κόμμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ