ΚΙΝΑΛήτες: Γνήσια πολιτική απόγονος του Κουτσόγιωργα, του Τσοχατζόπουλου, του Σημίτη και του Μαντέλη αποδεικνύεται η κυρία Φώφη Γεννηματά.

img 0464

Ο σχολιασμός του Κινάλ για τον καταχρηστικό υπερ-δανεισμό του από τις τράπεζες συνιστά εξαχρείωση της πολιτικής. Συμπληρώνει τη μεθόδευση για διάλυση του ΠΑΣΟΚ ώστε να συνεχίζει τις συναλλαγές του με νέο ΑΦΜ ως άλλο κόμμα. Μια πράξη καταφανούς εξαπάτησης της Πολιτείας που θα είχε επισύρει εισαγγελική παρέμβαση αν το έκανε πολίτης ή επιχείρηση.

Παρόμοιες δικαιολογίες προτάσσει και η ΝΔ, αλλά το Κινάλ θεωρεί ότι απευθύνεται σε κάφρους. Το ήθος και το ύφος η «εποχής Γεννηματά» μετατρέπει την πολιτική σε μπαλαμούτι. Η επικεφαλής του Κινάλ θα βαρύνεται εφεξής προσωπικά με αυτή την ανακοίνωση αν δεν απομακρύνει τον συντάκτη της, τον οποίο όλοι γνωρίζουν- όπως και το παρελθόν του. 

Ο ισχυρισμός ότι είχαν δικαίωμα στον τραπεζικό δανεισμό επειδή έπαιρναν μεγάλα ποσοστά τις εκλογές είναι εξωφρενικός, αν όχι αγοραίος. Ιδίως όταν η κρατική επιχορήγηση που χρησιμοποιούνταν ως δήθεν εγγύηση για δάνεια -σε …βάθος χρόνου. Σα να μην επρόκειτο να μην ξαναγίνουν εκλογές.

Τα δάνεια ήταν επιπλέον χρηματοδότηση. Οι δαπάνες των κομμάτων καλύπτονται από τον κρατικό προϋπολογισμό, έτσι όπως έχουν υπολογισθεί δίκαια. Οι λειτουργικές δαπάνες όμως. Όχι η χρηματοδότηση εκμαυλισμού των ψηφοφόρων. Και οι προσωπικές δαπάνες των επιτελών.

Το Κινάλ λοιδορεί την κοινωνία με αυτή την ανακοίνωση. Πρωτίστως οφείλει να εξηγήσει που πήγαν τα λεφτά τα οποία για δεκαετίες εισέρρεαν στο ταμείο του από τέσσερις πηγές; το κρατικό ταμείο, τις τράπεζες, τις εισφορές μελών -που λένε ότι είχαν – και τα έτσι κι αλλιώς ύποπτα, εμβάσματα από επιχειρηματίες.

Μόνο για το έτος 2000 έφτασαν τα 50 εκατ. ευρώ κατά τη μαρτυρία του Θ. Τσουκάτου, τον οποίο δεν τόλμησε να διαψεύσει ο Κ. Σημίτης. Η συνέχεια εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ