Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Ήμουν μάνα και πατέρας. Τι έγραψε στο σημείωμα ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας στο Χαλάνδρι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5900604C-0231-4269-9480-AE3AB3213645«Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις»… Με λίγες λέξεις, γραμμένες σε ένα κομμάτι χαρτιού, ο 27χρονος που σκότωσε τον 4χρονο γιό του και έβαλε τέλος στην δική του ζωή, προσπαθεί να «εξηγήσει», με την δική του «λογική», την πράξη του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος, στο σημείωμα του αναφέρεται σε εγκατάλειψη από την 21χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού τους, σημειώνοντας ότι «χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο Βασίλη» και ότι «δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση».
Στο σημείωμα του ο 27χρονος αναφέρει ότι είχε αποφασίσει να δώσει ένα τέλος και καταλήγει γράφοντας μια «μεγάλη συγγνώμη».
Ο 27χρονος πατέρας, το πρωί της Κυριακής, σε μια στιγμή παραφροσύνης, πήρε κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα κι έγραψε με τον πιο φρικτό τρόπο το σενάριο του θανάτου του ίδιου του του σπλάχνου. Πυροβόλησε τον μικρό Βασίλη πάνω στο κρεβάτι του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας δεν έμενε μαζί με την 21χρονη σύντροφό του, με την οποία είχαν αποκτήσει το αγοράκι. Πατέρας και γιος έμεναν στο σπίτι τους τελευταίους μήνες και τους επισκεπτόταν η νεαρή μητέρα. Η ίδια ανησύχησε που δεν απαντούσε ο πατέρας του παιδιού και χθες πήγε στο ισόγειο διαμέρισμα, αντικρίζοντας τη φρίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ