Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή για τον Λάμπη Λιβιεράτο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

90021AFA-EA68-4C60-898E-BEF2CF3E48FC.jpegΣε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ο Λάμπης Λιβιεράτος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο γνωστός τραγουδιστής κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για

δύο ακάλυπτες επιταγές συνολικού ύψους 36.000 ευρώ.
Σε πρώτο βαθμό του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή. Ο Λιβειράτος εμφανίστηκε στο δικαστήριο μόνος του, χωρίς δικηγόρο να υπερασπιστεί τον εαυτό του, με το δικαστήριο να του αναγνωρίζει το ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτίων. «Ζητάμε απλά την επιείκειά σας, να μειωθεί η προηγούμενη ποινή», είπε ο τραγουδιστής, όταν η πρόεδρος του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου ρώτησε αν δηλώνει αθώος ή ένοχος. Απολογούμενος, ο Λάμπης Λιβιεράτος ανέφερε ότι έχει περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο, με θέματα υγείας και με την οικονομική καταστροφή του. Επίσης, εξήγησε πως σε άλλες περιπτώσεις έχει πληρώσει προσωπικά χρέη της εταιρείας.
«Είχαμε μία ατυχία… καταλαβαίνω τον άνθρωπο που έχασε τα λεφτά του, αλλά κι εγώ πλέον κάνω μία εφήμερη εργασία. Τραγουδάω, αλλά πλέον η δουλειά έχει πέσει πάρα πολύ», τόνισε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με την Espresso. Sτο εδώλιο κάθισε και ο πρώην συνεταίρος του τραγουδιστή στο καφέ-μπαρ που διατηρούσαν στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και το ίδιο ελαφρυντικό.
Στο δικαστήριο βρέθηκε και ο έμπορος που έλαβε το 2011 από τους κατηγορούμενους τρεις επιταγές, συνολικού ύψους 46.000 ευρώ, ο οποίος τόνισε πώς έως σήμερα δεν έχει πάρει χρήματα για τα εμπορεύματα που αγόρασαν οι κατηγορούμενοι.
Πηγή: Espresso

ΔΗΜΟΦΙΛΗ