Ηχηρό όχι του Πάνου Καμμένου στις νέες ρυθμίσεις για τους αντιρρησίες συνείδησης. @panoskammenos

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

50918628-A112-40BD-9F61-7830DAD92BA9.jpegΟ πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Μ.Ε.Ν.Σ) ανέφερε ότι ενημερώθηκε «για την πορεία επίλυσης των προβλημάτων, που ξεκινήσαμε από κοινού, από την πρώτη στιγμή, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ξεκαθάρισα ότι δεν χρειάζονται νομικές πρωτοβουλίες, που θα αλλοιώσουν τη θετική πορεία από το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το 2016».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων τόνισε πως «οποιεσδήποτε παρεμβάσεις προσπάθειας κομματικοποίησης θα με βρουν απόλυτα αντίθετο. Προτρέπω όλους, να προχωρήσουν σε ένα ενωτικό σχηματισμό, κάτω από έναν φορέα, με μόνο στόχο την επίλυση των προβλημάτων των στρατιωτικών.
Διατύπωσα την πλήρη αντίθεσή μου για τις νέες ρυθμίσεις σχετικά με τους αντιρρησίες συνείδησης και δήλωσα ότι στη Βουλή θα στηρίξω τις ευεργετικές ρυθμίσεις που είχε το αρχικό νομοσχέδιο, το οποίο πρότεινα ως υπουργός», κατέληξε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ