Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου @PanosKammenos στο @OpenTVgr «Δεν είναι φιάσκο η #Novartis. Οταν η υπόθεση φθάσει στο φυσικό δικαστή, οι πολιτικοί -ένθεν, κακείθεν, δεν πρέπει να μιλούν»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=aGzFOJ0shsg&feature=youtu.be
Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον.κ. Τσίπρα όσο και στον κ. Μητσοτάκη:

«Εγώ έκανα τον Τσίπρα Πρωθυπουργό, εγώ θα τον ανατρέψω, ο κ. Μητσοτάκης έχει κοινά συμφέροντα με τον κ. Τσίπρα: το σύστημα της Intracom και όλης της διαπλοκής, το σύστημα Γιούνκερ, με τον κ. Μητσοτάκη να στηρίζει τον Βέμπερ τον εχθρό της Ελλάδας. Και από την άλλη ο κ. Τσίπρας αρχηγός των ευρωσοσιαλιστών στην Ελλάδα μαζί με τον Βέμπερ είναι αυτοί που έβαλαν την Ευρώπη να λειτουργεί ως πιστωτής και όχι ως σύμμαχος» ισχυρίστηκε ο Π. Καμμένος.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ανέφερε ότι η ανατροπή θα γίνει με τον ελληνικό λαό ο οποίος θα αποφασίσει πρώτα στις ευρωεκλογές, σημειώνοντας: «μπορεί να πέσω αν ο ελληνικός λαός δεν θέλει εμένα και τους ΑΝΕΛ στη Βουλή, αλλά δεν θα παραιτηθώ, ούτε θα υποκύψω, ούτε θα προσκυνήσω κανέναν και βεβαίως δεν θα αφήσω ποτέ τέτοιες παρεμβάσεις που ανατρέπουν το εθνικό δόγμα, προσβάλλουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και ανατρέπουν τις σχέσεις της ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό με κανένα τρόπο να περάσουν».
Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «προσπάθεια αλλοίωσης ακόμα και των εθνικών γραμμών», προσθέτοντας ότι «φαίνεται πως η Συμφωνία των Πρεσπών έχει πίσω της μυστικά πρωτόκολλα». Ο Π. Καμμένος ανέφερε ότι ενεργοποιείται το πρόγραμμα ΕΣΟΑΒ του 2008, 500 εκατ. ευρώ που αφορά στην ανάπτυξη των Βαλκανίων «κατανέμοντας κάποια χρήματα στις χώρες των Βαλκανίων, τότε που είχαμε λεφτά». Και, εν συνεχεία, «αποφάσισαν λοιπόν, με εντολή του Πρωθυπουργού, και δίνουν από τον κρατικό προϋπολογισμό, από το υστέρημα του ελληνικού λαού, 198 εκατ. ευρώ στον Ζάεφ με απευθείας χρηματοδότηση, χωρίς να δίνουν φράγκο στις υπόλοιπες βαλκανικές χώρες» υποστήριξε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε: «198 εκατομμύρια είναι χρήματα τα οποία χρειαζόμαστε για να κρατήσουμε τις φρεγάτες στο Αιγαίο, για να έχουμε τα αεροπλάνα να πετάνε».
Για τον Μ. Πετσίτη είπε: «Τον κ. Πετσίτη έχω δει, όπως και “Πετσίτηδες” σε όλα τα κόμματα. Το αν είναι “αρουραίοι” θα το δείξει η Δικαιοσύνη, το θέμα είναι κατά πόσο απομονώνονται από τους πολιτικούς υπευθύνους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ