Από τον Βουλγαράκη στον Κύρτσο. Η διάλυση της ηθικής μιας παράταξης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0480

Προ ολίγων ετών και επί προεδρίας Κώστα Καραμανλή, ο Γιώργος Βουλγαράκης παραιτήθηκε από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας το 2009, μόνο και μόνο επειδή είχε ακουστεί το όνομα του στην υπόθεση Βατοπεδίου. Αυτή ήταν η ηθική της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή και των ιστορικών στελεχών της. Ο Βουλγαράκης παραιτήθηκε και άφησε την δικαιοσύνη να αποφασίσει απερίσπαστη, παρότι ήξερε ότι είναι αθώος και ότι η όλη ιστορία ήταν μία ευθεία στοχοποίηση του από βρώμικα κέντρα.

Σήμερα η παράταξη έχει Κύρτσο. Τον πρώην κνίτη, που έγινε δεξί χέρι του Καρατζαφέρη και κατέληξε ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Ευρωβουλευτής που μας διέσυρε διεθνώς αφού έγινε άρση ασυλίας του από το ευρωκοινοβούλιο για χρέη στο Δημόσιο. Το Δημόσιο που είχε αρμέξει κανονικά με σκανδαλώδεις αμοιβές κρατικής διαφήμισης. Και όμως, αυτός ο άνθρωπος είναι πάλι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Και μετά εμείς προσπαθούμε να καθαρίσουμε το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Και από την άλλη στέλνουμε τον Κύρτσο στην ευρωβουλή. Κύριε Έλληνα ψηφοφόρε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ