Αλέκος Αλαβάνος από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ εως την Δράση του Στέφανου Μάνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ
Χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό (αυτόνανε με τα fake news)ήταν καλεσμένος ο Αλέκος Αλαβάνος, να βάλει κι δώσει κι αυτός παρόν στην μεγάλη πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την αυτοδυναμία.

Ετσι αφού άκουσε τον δημοσιογράφο να λέει “ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε να είναι ο λεπρός του πολιτικούς συστήματος” χωρίς να αντιδράσει, κι αφού μας είπε ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει απαξίωση και κατάλυση του ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς, λες κι είναι κατηγορούμενοι τα στελέχη της Κυβέρνησης στην υπόθεση Novartis, απάντησε και στην ερώτηση με ποιον συντηρητικό πολιτικό θα μπορούσε να συνεργαστεί κι εκείνος πολύ φυσικά απάντησε τον…ακραίο νεοφιλελευθερο Στέφανο Μάνο. Δεν ήθελαν και πολύ οι δημοσιογράφοι να το επικροτήσουν, υμνόντας την “αστική ηθική” και την “ειλικρίνια” τους Στέφανου Μάνου, σε αντίθεση με την αναφορά τους στον “λεπρό” Τσίπρα.
Ομορφος νεοφιλελές κόζμος.
Για όσους γνωρίζουμε τον Αλέκο Αλαβάνο, ξέρουμε ότι έχει από πολλά χρόνια καλές σχέσεις με τους ακραίους νεοφιλελευθερους από την επόχη που ήταν Ευρωβουλετής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είχε κοινή ΜΚΟ μαζί με τον επίσης τότε Ευρωβουλευτή Κωστή Χατζηδάκη. Πέσατε από τα σύνεφα;

netakias.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ