Σφάζονται Πικραμμένος – Βενιζέλος στην ποδιά του Μητσοτάκη…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9587
Πολλοί το άκουσαν, λίγοι το κατάλαβαν. Ο λόγος φυσικά για την αποστροφή Πικραμμένου στην συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ, όπου ισχυρίστηκε πως κλήθηκε να σώσει την Ελλάδα από την οικονομική καταστροφή. Δηλαδή, ο Βενιζέλος, ο ισχυρός άνδρας του οικονομικού επιτελείου είχε οδηγήσει την Ελλάδα στον γκρεμό και ο ίδιος κλήθηκε να την σώσει. Ο Βενιζέλος που παρεά με τον Παπανδρέου διαβεβαίωναν το 2010 ότι το μνημόνιο θα μας σώσει και θα φέρει πρωτόγνωρα επίπεδα ανάπτυξης. Ο Βενιζέλος που πανηγύριζε πως το PSI έσωσε την Ελλάδα! Και έρχεται ο Πικραμμένος να ισχυριστεί τα αντίθετα.
Εδώ όμως ο κύριος Βενιζέλος μπορεί να έχει έναν ισχυρό αντίλογο: Τρία χρόνια στη θέση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο Παναγιώτης Πικραμμένος, μετεπειτα υπηρεσιακός πρωθυπουργός – σωτήρας, χειρίστηκε μια σειρά από «καυτά» ζητήματα που απασχόλησαν την ελληνική κοινωνία, ειδικά τα πρωτα δύο χρόνια της οικονομικής ύφεσης.

Επί προεδρίας του και με τη σύμφωνη γνώμη του, κρίθηκαν συνταγματικά το πρώτο Μνημόνιο και οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, και απορρίφθηκαν από την Ολομέλεια του ΣτΕ οι προσφυγές κατά της νομιμότητας του Μνημονίου από δικηγορικούς συλλόγους, την ΑΔΕΔΥ αλλά και απλούς πολίτες. Πρόσφατα, πάλι, με τον κ. Πικραμμένο να προεδρεύει της Ολομέλειας κρίθηκε συνταγματικό και το «χαράτσι» της ΔΕΗ, ενώ, παλαιότερα, την ίδια απόφαση είχε πάρει και για τον Καλλικράτη. Το περιβόητο χαράτσι της ΔΕΗ που γέμισε τις τσέπες της εγκληματικής οργάνωσης Energa. Αλλά πως να το γνωρίζει αυτό ο κύριος Πικραμμένος. Εδώ δεν κατάλαβε το πάρτι που πρόλαβε να κάνει η Novartis επι των ημερών του, αφού με την βούλα της δικαιοσύνης κρίθηκε ότι δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση.

Αυτή είναι η κακοδαιμονία της Ελλάδας. Ότι οι αρμόδιοι δεν αντιλαμβάνονται ποτέ την εθνική καταστροφή που προκαλούν οι επιτήδειοι. Ειδικά όταν είναι “εκσυγχρονιστές”…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ