Αληθινές ιστορίες. Η οικονομική εξαθλίωση ενός τρολλ. Πως τα επιτελεία των υποψηφιων εκμεταλλεύονται την ανάγκη των συνανθρώπων μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

87CAE02F-A7FC-4E28-9926-181292099EA3Με λένε Λουιζα, είμαι 42 ετών και από τα μέσα του Γενάρη άνεργη από την διαφημιστική εταιρεία που εργαζόμουν.
Λογω της μεγάλης μου εμπειρίας στο χώρο των social media και με έντονη παρουσία σε twitter, facebook και Instagram λόγω και της προηγούμενης δουλειάς μου στην διαφημιστική όπου χειριζόμουν καθημερινά δεκάδες τέτοιους λογαριασμούς σκέφτηκα να αναζητήσω έστω και προσωρινή εργασία στα επιτελεία των υποψηφιων είτε για τις ευρωεκλογές είτε για τις μεγάλες περιφέρειες είτε στους δήμους.
Η εμπειρία μου ήταν άκρως απογοητευτική. Τρεις μήνες τωρα όπου απευθύνθηκα εισέπραξα μόνο θα. Τρεις μήνες τωρα ενώ οι υπεύθυνοι επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων ροκανίζουν χρήματα από τους υποψήφιους ή τους μηχανισμούς πέριξ των υποψηφιων, με εξαθλιώνουν οικονομικά ώστε ένα μήνα πριν τις εκλογές να δεχτώ να εργαστώ κοντά τους για 300 ή 500 ευρώ μαυρα, χωρίς ασφάλιση χωρίς εξασφάλιση.
Εγκυροι δημοσιογράφοι που τους διαβάζεις και θαυμάζεις κάθε μέρα, ιδιοκτήτες πασίγνωστων sites πουλάνε εργαλαβιες σε άτομα σαν εμένα για μια χούφτα ευρώ όταν οι ίδιοι εισπράτουν χιλιάδες ευρώ για διαφήμιση και μαύρη προβολή με πληρωμένα άρθρα στα sites.
Αυτοί οι ίδιοι που σου ζητάνε την ψηφο τους για να φτιάξουν μια καλύτερη περιφέρεια ή για να πάνε στην ευρωβουλή μοιράζουν την κομματική η οποία άλλη χρηματοδότηση στην οποία έχουν πρόσβαση λόγω ιδιότητας σε στενό κύκλο φίλων και κολλητών δημοσιογράφων και ιδιοκτητών μικρών εφημερίδων, τοπικών ή και πανελλαδικών, αλλά και σε έγκριτους ιδιοκτήτες γνωστών sites που ενώ έχουν φάει τα αντερα τους δίπλα στους υποψήφιους και ψάχνουν είλωτες για τη βαριά δουλειά ώστε οι ίδιοι μετά να καμαρώνουν για το αποτέλεσμα στα κόμματα τους και για τον ευφυΐη  σχεδιασμό τους.
Αυτοί οι ίδιοι που μιλάνε για τα μεγάλα σκάνδαλα των άλλων, καθημερινά συμμετέχουν σε δεκάδες αλλά μικρότερα.
 
https://youtu.be/RidPJkzsGaw
Το παραπάνω κείμενο αποτελεί επιστολή αναγνώστριας του olympia.
Το Λουϊζα είναι ψευδώνυμο καθώς για ευνόητους λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ