Οι Ράμπο του Λιμενικού δεν καταλαβαίνουν από «άβατα» ούτε στις θάλασσες, ούτε στην Αθήνα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0512

Πολύς λόγος έγινε τελευταία για την επιχείρηση τον Ράμπο του Λιμενικού στο κέντρο της Αθήνας, στην συνοικία που ονομάζεται Εξάρχεια. Μιλάμε για τους ήρωες που έχουν καταγράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη μάχη κατά της μάστιγας των ναρκωτικών. Μιλάμε για τα παλικάρια, τους πραγματικούς άριστους της ελληνικής κοινωνίας, που δεν διστάζουν να συγκρουστούν με τούρκους και αλβανούς πρεζέμπορους, στα παγωμένα νερά του Αιγαίου και του Ιονίου. Με πραγματικά πυρά, παίζοντας τη ζωή τους κορώνα γράμματα για να υπερασπίσουν εμάς, τις οικογένειές μας, την κοινωνία και την ίδια την Ελλάδα.

Γι’ αυτό προκαλεί τουλάχιστον οργή η κριτική που επιχείρησαν κάποιοι επειδή αυτοί οι ήρωες τόλμησαν να σπάσουν το “άβατο” των Εξαρχείων. Που όπως αποδεικνύεται εντέλει κάποιοι βαθύτατα συντηρητικοί κύκλοι το θέλουν άβατο. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι απέκρυψαν συστηματικά πως και στο πρόσφατο παρελθόν έγιναν παρόμοιες επιχειρήσεις του λιμενικού; Πως αλλιώς να εξηγήσεις τους απαξιωτικούς ισχυρισμούς δήθεν από δικαστικές πηγές, όταν σε όλες τις ενέργειες του λιμενικού είχε ενημερωθεί η αδιαίρετη ελληνική δικαιοσύνη και η αρμόδια εισαγγελία, ενώ παρών στις επιχειρήσεις ήταν ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός; Και αυτό δε χρειάζεται κάποια διαρροή για να το καταλάβει ο έλληνας πολίτης, αφού είναι πασιφανές από τα ίδια τα γεγονότα. Όπως είναι εξοργιστικό να εμφανίζονται ορδές με καλάσνικοφ στα Εξάρχεια, που τους καταδικάζουν ακόμα και οι ίδιοι οι αντιεξουσιαστές που έχουν δώσει μάχες κατά των εμπόρων ναρκωτικών στην περιοχή, και όμως κάποιοι με επιμένουν να κατηγορούν αυτούς που έπραξαν το καθήκον τους, ακυρώνοντας την άθλια λογική που θέλει γκέτο εντός των πόλεων.

Και επειδή η Ελλάδα δεν είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που έζησε αυτές τις καταστάσεις, ας δούμε λίγο τι έγινε στην Αμερική, στην Αγγλία και σε άλλες προηγμένες δυτικές χώρες. Όπου υπήρχε γκέτο, υπήρχαν ισχυρά συμφέροντα τα οποία έδειξαν τις τιμές σε συγκεκριμένες περιοχές και ξαφνικά θησαύρισαν. Υπήρχε λοιπόν παρακράτος με στενές επαφές στον κρατικό μηχανισμό. Ας στραφεί λοιπόν η δημοσιογραφική έρευνα με ποιών τις πλάτες κινητοποιήθηκε ένας παρακρατικός μηχανισμός με βαρύ οπλισμό μέσα σε λίγα λεπτά, προκειμένου να περάσει μήνυμα στους ήρωες του Λιμενικού. Και ποιοι των υποθάλπτουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ