20/09/2021

Μετέτρεψαν την πολιτική σε πασαρέλα: Μια πρώην Μις Ελλάς υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές

B442C396-A553-4D29-9D63-688E3F33FF25.jpegΆλλη μια υποψηφιότητα από τον χώρο της showbiz έρχεται να προστεθεί στο κάδρο των celebrities που κατέρχονται στη «μάχη» των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια Μαρία Σπυριδάκη διεκδικεί μια έδρα στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού.

lamprinosspyridaki

Η κα Σπυριδάκη με τόπο καταγωγής τον Νιπιδιτό Πεδιάδας είχε στεφθεί Μις Ελλάς για το 2004, ενώ για την υποψηφιότητά της στις επικείμενες δημοτικές εκλογές δηλώνει:

Πιστεύω ότι η δημοτική αρχή του Βασίλη Λαμπρινού έχει θέσει τις βάσεις για το νέο Ηράκλειο, που έχω ανάγκη να ζω και να υπηρετώ. Θέτω τις δυνάμεις μου στην διάθεσή του για τον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού, για να συνεχίσει το Ηράκλειο να προχωρά μόνο μπροστά!

Η Μαρία Σπυριδάκη ήταν η Μις Ελλάς για το 2004. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1985. Κατάγεται από τον Νιπιδιτό Πεδιάδας.
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία του Παντείου Πανεπιστημίου. Στο πλαίσιο των σπουδών της, έχει πιστοποιηθεί σε σεμινάρια που αφορούν τη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και της εκπαιδευτικής προσαρμογής στα σχολεία. Έχει εξειδίκευση στο ευρωπαϊκό δίκαιο.
Τα τελευταία δεκατρία(13) χρόνια εργάζεται ως δημοσιογράφος-παρουσιάστρια σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Αθήνα και το Ηράκλειο.
Συγκεκριμένα, έχει παρουσιάσει εκπομπές στην ΕΡΤ1, τον ΑΝΤ1, τον ΣΚΑΪ, το ΚΡΗΤΗ TV και το TV CRETA, όπως και στα ραδιόφωνα του ΣΚΑΪ, του ΣΚΑΪ Κρήτης και του Ράδιο Κρήτη.
Πηγη: calpi19.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ