Τροχαίο με έναν νεκρό μετά από καταδίωξη ληστών στο Μενίδι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επεσαν πάνω σε λεωφορείο!
https://www.twitter.com/pyrosvestiki/status/1117508975090651137
Τραγωδία στο Μενίδι το βράδυ της Κυριακής (14.04.2019). Τροχαίο με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες μετά από ληστεία σε ντελιβερά. Προσπάθησαν να διαφύγουν οι δράστες και προκάλεσαν το τροχαίο. Έπεσαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε λεωφορείο!


Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή της λεωφόρου Καραμανλή με την Αγίας Τριάδας στο Μενίδι. Το αυτοκίνητο στο επέβαιναν οι δράστες της ληστείας έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε λεωφορείο, το οποίο εκείνη την ώρα κατευθυνόταν στο αμαξοστάσιο στα Άνω Λιόσια.
Όλα ξεκίνησαν από ενέδρα που είχαν στήσει οι δράστες σε έναν ντελιβερά. Με το αυτοκίνητό τους, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ακινητοποίησαν επί της Λ. Καραμανλή, του πήραν τις εισπράξεις του -80 ευρώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ- και διέφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.
Λίγα μέτρα πιο κάτω, παραβίασαν το STOP και έπεσαν πάνω στο λεωφορείο.
Από τη σφοδρότατη σύγκρουση σκοτώθηκε ο ένας από τους επιβάτες του αυτοκινήτου, πιθανότατα ο οδηγός και τραυματίστηκαν ο συνοδηγός και ο οδηγός του λεωφορείου. Από θαύμα δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα, καθώς τη στιγμή του τροχαίου το λεωφορείο δεν μετέφερε επιβάτες.
Στο αυτοκίνητο που παραβίασε στο STOP και έπεσε πάνω στο λεωφορείο επέβαιναν τέσσερις Ρομά, οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα είχαν ληστέψει ντελιβερά και του είχαν αρπάξει τις εισπράξεις.
Μετά τη σύγκρουση, ο ένας από τους δράστες της επίθεσης στον ντελιβερά κατάφερε να διαφύγουν με τα πόδια, αλλά τον συνέλαβαν και μεταφέρθηκε κι εκείνος στο νοσοκομείο καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, που απεγκλώβισε τους τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
Με πληροφορίες και από doxthi.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ