Συνεργασία διεφθαρμένων αμερικανών με Τούρκους πράκτορες: Ο @GeorgePapa19 τορπίλιζε τον αγωγό της Τουρκίας, αυτοί απάντησαν με την απάτη της «ρωσικής εμπλοκής»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9601ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ CIA

Αδιανόητη εμπλοκή διεφθαρμένων αμερικανών πρακτόρων και της ΜΙΤ, της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας που φαίνεται ότι πρωταγωνίστησε στην απάτη της “ρωσικής εμπλοκής” στις αμερικανικές εκλογές. Όπως προκύπτει μάλιστα από την έρευνα του Μιούλερ, ο ομογενής Παπαδόπουλος δεν στοχοποιήθηκε ως “συνεργάτης των Ρώσων” όπως μετέδιδαν ψευδώς επι μήνες τα ΜΜ”Ε”, αλλά ως “πράκτορας του Ισραήλ”! Φαίνεται ότι η δράση του Παπαδόπουλου με στόχο την ενεργειακή περιθωριοποίηση της Τουρκίας με την οποία συμφωνούσε και ο Τραμπ, ήταν ο πραγματικός λόγος για την προσπάθεια ανατροπής του εκλεγμένου Αμερικάνου Προέδρου.

Η ομολογία υψηλόβαθμου στελέχους της CIA το οποίο συμμετείχε μάλιστα σε αυτή την ομάδα ανοίγει την έρευνα για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του αμερικανικού κράτους. Και εκεί θα αποδειχθεί πως η ίδια η Κλίντον ισοπέδωνε ολόκληρα έθνη για λογαριασμό της Τουρκίας, όπως έγινε με την Λιβυη, την Συρία και την Αίγυπτο. Και είχαν σκοπό να συνεχίσουν, αλλά εμφανίστηκε από το πουθενά ο Τραμπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ