Λουκέτο στη Διεύθυνση Μεταφορών Νοτίου Τομέα στον Άγιο Δημήτριο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για διευθυνση μεταφορωνΣε προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών προχώρησε η Περιφερειάρχης Αττικής, μετά την αποκάλυψη κυκλώματος έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης με χρηματισμό και χωρίς καν την παρουσία των μελλοντικών οδηγών, που αποκάλυψε η αστυνομία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας, με εντολή της Ρένας Δούρου η Υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των αστυνομικών αρχών.

Απ’ την έρευνα της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί πάνω από 80.000 ευρώ και έχουν συλληφθεί εννέα άτομα. Μεταξύ αυτών η διευθύντρια της υπηρεσίας, έξι υπάλληλοι και δύο ιδιοκτήτες σχολών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην υπόθεση φαίνεται ότι εμπλέκονται τουλάχιστον 9 υπάλληλοι της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Κάποιοι μάλιστα απ’ αυτούς έκαναν πολυτελή ζωή, όπως αναφέρθηκε από αξιωματικούς.

Μιλώντας σχετικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, δήλωσε: «Αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι με τους ελέγχους που γίνονται και με τα αποτελέσματά τους για την πολιτική και τη στάση που κρατούμε, όλον αυτόν τον καιρό, στην πάταξη των κυκλωμάτων που εκδίδουν με “διαβλητές” διαδικασίες διπλώματα οδήγησης».

«Εμείς δίνουμε αυτήν τη μάχη, δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα υποχωρήσουμε ό,τι και να κάνουν, με το να ταλαιπωρούν τους πολίτες όλους αυτούς τους μήνες και να μη γίνονται οι εξετάσεις για τις άδειες οδήγησης» πρόσθεσε ο υπουργός Μεταφορών, επισημαίνοντας: «Δίνουμε έναν αγώνα μαζί με τους πολίτες και μαζί με τις υγιείς δυνάμεις, τόσο στην αγορά όσο και στις υπηρεσίες για να εξορθολογίσουμε όλη τη διαδικασία, όλο το θεσμικό πλαίσιο».

Επίσης απηύθυνε έκκληση στους πολίτες «να μην ενδίδουν στα αιτήματα των κυκλωμάτων, προκειμένου να δίνουν λεφτά για να λαμβάνουν τα παιδιά μας τις άδειες οδήγησης χωρίς να ξέρουν να οδηγούν. Αυτό έχει άμεσες επιπτώσεις στην ασφάλεια των πολιτών, στην ίδια τους τη ζωή, στην υγεία τους».

Σημειώνεται ότι οι πολίτες θα εξυπηρετούνται τις ημέρες αυτές από τις άλλες Υπηρεσίες Μεταφορών της Περιφέρειας.

efsyn.gr

infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ