Αποκαλύπτεται ο παράνομος δεσμός του Αλέξη Τσίπρα με πασίγνωστη ηθοποιό. Παγκόσμιας εμβέλειας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0971Όσο πλησιάζουν Ευρωεκλογές και Εκλογές

Η Νέα Δημοκρατία, ( πραγματικά ΝΕΑ γιατί δεν έχει σχέση με την Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή ), καθημερινά θα << ανακαλύπτει >> ότι :

          Ο Τσιπρας έχει γκόμενα την Κλαούντια  Καρντινάλε και σε λίγες ημέρες θα της διορίσει ως Υπουργό !

          Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έχει δάνειο 34.000 Λίρες  Αγγλίας στην τράπεζα UBS, και δεν πληρώνει τις δόσεις.

          Η κυβέρνηση έβγαλε Νόμο σύμφωνα με τον οποίο, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μπορούν να δανείζονται έως 36.000.000 ο καθένας άτοκα και με περίοδο χάρητος 97 χρόνια και μετά αποπληρωμή με δόση 6 ευρώ τον μήνα. 

          Το 69% των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν αποδεδειγμένα καταδικαστεί τελεσίδικα και με αναστολή, για συμμετοχή σε κυκλώματα παιδεραστίας.

          Η σύντροφος  του πρωθυπουργού, αγόρασε  το 2019/ 30-08, με αριθμό συμβολαίου 345667 της συμβολαιογράφου Παρισίων Αυγούλας Μονπελιέ,  το 78% του Πύργου το Άιφελ και εισπράττει εισιτήρια, τα χρήματα των οποίων δεν δηλώνει ούτε στη εφορία, ούτε στο πόθεν αίσχος. 

          Ο ‘’ άγνωστος ‘’ που έδωσε τις 800.000 Ευρώ στην σύζυγο πολιτικού αρχηγού, είναι ο θειος του Τσιπρα, που τον έχει διορίσει ως ταμία των χρυσών αποθεματικών του κράτους και τα έκλεψε για χάρη της και για προδώσει τον ανιψιό του. 

          Ο Κυριάκος έχει αποπληρώσει από το 2002 όλα τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων και ο Τσιπρας τον κατηγορεί.

          Η Νέα; Δημοκρατία, στις 29 Φεβρουαρίου 2019, ξεπλήρωσε όλα τα χρέη της στις τράπεζες, ύψους 236.000.000 και στα ταμεία της έχουν περισσέψει 780.000.000 μετρητά, λόγο σωστής διαχείρισης. 

          Ο Τσιπρας αγόρασε ΙΧ αεροπλάνο 346 θεσεων, το οποιο παρκαρει στην Ελβετια για ξεκαρφωμα. 

          Ο Τσιπρας κατασκεύασε ιδιωτική βίλα 8.000 τ.μ. με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και 4 γήπεδα τένις,  κάτω από την πολυκατοικία που τάχαμου μένει.

          Βρέθηκε ύποπτος λογαριασμός στα Νησιά Κέιμαν, με κατατεθειμένα χρήματα 356 δισεκατομμύρια δολάρια και 208 δισεκατομμύρια μάρκα και 444 δισεκατομμύρια ευρώ, με μοναδικό δικαιούχο τον ίδιο τον Τσιπρα.Στρατος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ