Χαμοστέρνας: Κλείνει λόγω έργων – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

106CA78E-95E0-41A4-A139-C309A42DF304.jpegΚλείνει σταδιακά από σήμερα η Χαμοστέρνας λόγω εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας που θα πραγματοποιηθούν στον κόμβο. Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία.

Για αυτό το λόγο θα σημειωθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α/Κ Πειραιώς – Χαμοστέρνας, περιοχής Δήμων Αθηναίων και Μοσχάτου/Ταύρου, κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα 18, έως 30 Μαρτίου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ως εξής:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην υπόγεια διάβαση της οδού Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Πανδώρου έως την πάροδο Κων/πόλεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται άνωθεν του Α/Κ Πειραιώς – Χαμοστέρνας.

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην υπόγεια διάβαση της οδού Π. Τσαλδάρη, στο τμήμα της 200,00μ. πριν την υπόγεια διάβαση έως και την οδό Κορυζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται άνωθεν του Α/Κ Πειραιώς – Χαμοστέρνας.

  • Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Ορέστου έως την οδό Αλκμήνης, εναλλάξ στην αριστερή και στη δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιώς.

Από την τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Επίσης και τα έργα που γίνονται στον Κηφισό προκαλούν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και ταλαιπωρούν καθημερινά τους οδηγούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ