15/04/2021

Περιοδεία Γερουλάνου στα Εξάρχεια @p_yeroulanos #AthinaEisaiEsy

4A412D45-B7E4-4751-A086-B2F4E072E231.jpegΟ κ. Γερουλάνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους, την κατάσταση που βιώνουν σε καθημερινή βάση καθώς και τη στάση που κρατούν όλοι οι εμπλεκόμενοι απέναντι στη γειτονιά τους.

Η περιοδεία του κ. Γερουλάνου , ξεκίνησε από τη λαική στην οδό Καλλιδρομίου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την υπαίθρια αγορά βιβλίου στην πλατεία Εξαρχείων, που αποτελεί μία από τις πολλές και διαφορετικές απόπειρες των καταστηματαρχών να κρατούν “ζωντανή” την πλατεία τους. Κατόπιν περιόδευσε στα καταστήματα και τις καφετέριες της πλατείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης του, κάτοικοι του εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την πορεία που έχει πάρει η κατάσταση στη γειτονιά τους, με τις “μαφίες” που έχουν καταλάβει τα τελευταία χρόνια την πλατεία και τα γύρω στενά και προκαλούν ανασφάλεια σε κατοίκους κι επαγγελματίες, με την έκνομη συμπεριφορά τους, το παράνομο εμπόριο που γίνεται μπροστά στα μάτια όλων και τους συχνούς τσακωμούς τους τις νύχτες, χρησιμοποιώντας συχνά και σωματική βία.

Ο κ. Γερουλάνος, με επιστολή που έστειλε προ μηνών στον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, έχει ζητήσει για τα Εξάρχεια, σύσκεψη με τη συμμετοχή του νυν δημάρχου, Γιώργου Καμίνη και των υποψηφίων δημάρχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ