Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Σκοπούλη: Mε χορηγία έγινε το τραπέζι στη βεράντα του Μαξίμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

9160DCC9-A10B-4C3D-8482-6D85DD583EEB.jpegΤο τραπέζι που παρέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι του Σαββάτου στο μπαλκόνι του Μεγάρου Μαξίμου ήταν χορηγία, υποστήριξε η Φωτεινή Σκοπούλη, μιλώντας στον ραδιοσταθμό “ΘΕΜΑ”.

Όπως διευκρίνισε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «η χορηγία ήταν όχι ανθρώπου με επιχειρηματικά συμφέροντα». Αναγνώρισε ότι έχει δημιουργηθεί “θέμα” με το τραπέζι στο Μαξίμου, ωστόσο υποστήριξε ότι «ο Πρωθυπουργός είναι πολύ απασχολημένος και θα έπρεπε να πάμε σε ένα γραφείο ή έξω. Επειδή όμως γιόρταζε την επόμενη ημέρα, ήταν πολύ busy γι’ αυτό πήγαμε εκεί».

Όπως είπε η κ. Σκοπούλη το μενού του τραπεζιού ήταν σαρακοστιανά εδέσματα, περιγράφοντας πάντως το γεύμα ως λιτό, «κάτι σαν finger food».

Η υποψήφια ευρωβουλευτής είπε δε ότι έκανε και δώρο στον Αλέξη Τσίπρα για την ονομαστική του εορτή, αναφέροντας ότι «ως Ηπειρώτισσα που δεν μπορεί να μην είναι συνεπής στη φιλοξενία, του έδωσα ένα βιβλίο-εγκώμιο στην ηπειρωτική δημώδη μουσική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ