Χαμός με το μίνι της Χατζηβασιλείου στο Πάμε Πακέτο: «Προσπαθεί να ισορροπήσει σε πανύψηλα πέδιλα με μίνι»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

B2B041D4-F3D9-45C1-9863-EC6A84A2985CΕίσαι με μίνι απέναντι από έναν άνθρωπο που κλαίει ή με ένα βαθύ ντεκολτέ”.

Βασίλης Ζούλιας – Βίκυ Χατζηβασιλείου… Όλα ξεκίνησαν μετά την εμφάνιση της παρουσιάστριας στο τελευταίο «Πάμε Πακέτο» που… έβγαλε τον σχεδιαστή από τα ρούχα του και έγραψε στο facebook:

https://youtu.be/Tgf9vsDCkKQ

«Προσπαθώ να μην κρίνω… αλλά κάποιος πρέπει να μιλήσει σοβαρά στην -κατά τα άλλα πανέμορφη- κυρία Χατζηβασιλείου, σχετικά με το ντύσιμό της για την συγκεκριμένη εκπομπή, «Πάμε πακέτο»… Κάποιος πρέπει με τρόπο να της πει μερικά απλά πράγματα… Ότι είναι πολύ όμορφη με τέλεια γυμνασμένο σώμα και υψηλή μόρφωση και αυτά είναι πολύ δυνατά στοιχεία που θα έπρεπε να επαρκούν. Φορώντας λοιπόν ένα απλό φόρεμα σαν αυτά που φόραγε η Τζάκι, θα ήταν αρκετό για αυτή την εκπομπή με αυτή την ιδιόμορφη θεματολογία. Κατά κάποιο τρόπο η εμφάνισή της προσβάλλει τους καλεσμένους που περνούν μια δύσκολη –συνήθως- δοκιμασία που καταλήγει σε κλάμα… Είναι κάπως αστείο να τους παρηγορεί προσπαθώντας να ισορροπήσει σε πανύψηλα πέδιλα και μίνι… Κρίμα γιατί σίγουρα δεν της αξίζει να μιλούν άσχημα κάποιοι για το ντύσιμό της ενώ κάνει μια αξιόλογη και τόσο πετυχημένη εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα. Αυτά με όλη μου την εκτίμηση…».

Το σχόλιο του σχεδιαστή έφτασε στο Πρωινό και η Άννα Ζηρδέλη τον συνάντησε, ώστε ο ίδιος να κάνει κάποιες διευκρινήσεις. «Είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση, έχει υψηλή μόρφωση, ωραία παρουσία, αλλά για μένα ντύνεται λάθος. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από την καλή φυσική της κατάσταση, τη μόρφωση και την ομορφιά που έχει. Θα μπορούσε να φοράει ένα απλό φόρεμα και να είναι μια χαρά στην εκπομπή. Με τα μίνι και τα ψηλά πέδιλα δημιουργεί άσχημα σχόλια, ενώ η εκπομπή είναι τόσο καλή. Σε αυτή την εκπομπή, την οποία παρακολουθώ κι εγώ και δακρύζω από το σπίτι, νομίζω ότι δεν είναι σωστό να είσαι με μίνι απέναντι από έναν άνθρωπο που κλαίει ή με ένα βαθύ ντεκολτέ. Είναι πολύ όμορφη, νομίζω θα μπορούσε να φοράει πουκάμισα και παντελόνια, σκέτα φορέματα, εφαρμοστά που έχει τέλειο σώμα, όχι τόσο κοντά τόσο προκλητικά», τόνισε ο Βασίλης Ζούλιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ