Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

ΤΩΡΑ-Επέστρεψε στην Αθήνα το μοντέλο που αθωώθηκε στο Χονγκ Κονγκ για την υπόθεση κοκαΐνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

stin-athina-i-21xroni-eirini-pou-apofulakistike-gia-tin-koka.w_l

Επέστρεψε στην Αθήνα το μοντέλο που αθωώθηκε πανηγυρικά στο Χονγκ Κονγκ για την υπόθεση με την κοκαΐνη

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου επέστρεψε μετά από 16 μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, αφού κατηγορήθηκε για διακίνηση νακρωτικών και κατόρθωσε να αποδείξει την αθωότητά της

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που για 16 ολόκληρους μήνες έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, κατηγορούμενη για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης.

Η 20χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τη Μυτιλήνη γυρίζει σελίδα στη ζωή της, αφού κατόρθωσε να αποδείξει την αθωότητά της και να επιστρέψει στην πατρίδα της ελεύθερη και απαλλαγμένη από κάθε κατηγορία.

«Η ομόφωνη, πανηγυρική και αμετάκλητη πλέον αθωωτική απόφαση για την εντολέα μου οδήγησε στην άμεση αποφυλάκισή της και άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή στην πατρίδα.
Ταυτοχρόνως, έδωσε τέλος στον τραγική περιπέτεια που άρχισε με τη σύλληψή της στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ τον Νοέμβριο του 2017. Η θετική έκβαση της δίκης ενώπιον του ανώτερου ορκωτού δικαστηρίου δεν υπήρξε τυχαία. Οφείλεται στην επιμελή προετοιμασία επί σειρά μηνών, στην επιτυχή πρόβλεψη των επιχειρημάτων της εισαγγελίας και στην επ’ ακροατηρίω εξουδετέρωσή τους, καθώς και στην άψογη συνεργασία και τον συντονισμό μεταξύ του διακεκριμένου ποινικού γραφείου των Βρετανών και Κινέζων δικηγόρων από τη μια μεριά, και των συνεργατών μου και εμού από την άλλη.
Η απόφαση δημιουργεί δικαστικό προηγούμενο, καθότι είναι η πρώτη φορά ομόφωνης αθώωσης κατηγορούμενου που αποδεδειγμένα μετέφερε σημαντική ποσότητα κοκαΐνης στις αποσκευές του. Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την εξέλιξη και εύχομαι στην εντολέα μου και τους οικείους της ανέφελο και δημιουργικό μέλλον», δήλωσε στις δηλώσεις του ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου που τις τελευταίες 15 ημέρες βρισκόταν στον Χονγκ Κονκ μαζί με την οικογένειά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ