Συγκλονιστική η Αγγελική Νικολούλη, στα ίχνη των δολοφόνων – εκβιαστών της άτυχης Λίνας Κοεμτζή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 1141

Για ακόμα μία φορά στην πολυετή καριέρα της η Αγγελική Νικολούλη ανοίγει τον δρόμο για την σύλληψη και την τιμωρία των δολοφόνων – εκβιαστών που οδήγησαν την άτυχη φοιτήτρια Λίνα Κοεμτζή στον θάνατο.

Σε μία εκπομπή γεμάτη με καταιγιστικές αποκαλύψεις, η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε την φίλη της άτυχης φοιτήτριας την οποία μάλιστα είχε καταγγείλει τον εκβιασμό. Η εν λόγω κοπέλα έχει αναγκαστεί να φύγει στο εξωτερικό μετά από απειλές που δέχτηκε! Γεγονός που καταδεικνύει ότι έχουμε να κάνουμε με μία εγκληματική οργάνωση. Εξίσου καταιγιστικές ήταν οι αποκαλύψεις του αυτόπτη μάρτυρα που πρώτος είδε το άψυχο κορμί της κοπέλας. Ήταν αυτός που αποκάλυψε ότι αμέσως μετά την πτώση εμφανίστηκαν δύο άτομα τα οποία έψαχναν το άψυχο σώμα της για να βρουν κάποιο στικάκι. Στικάκι που πιθανόν εμπεριείχε το υλικό του εκβιασμού. Αυτά τα δύο άτομα εξαφανίστηκαν αμέσως μετά την έλευση της αστυνομίας.

Η εκπομπή έφτασε ένα βήμα παραπέρα. Εντόπισε το κτήνος που φέρεται να εκβιάζει την άτυχη φοιτήτρια. Ο οποίος αμέσως μετά το τηλεφώνημα από την εκπομπή έκλεισε το τηλέφωνο και εξαφανίστηκε! Όπως επίσης και τον φωτογράφο οποίος φέρεται να τράβηξε το υλικό. Προσπάθησε να παραστήσει τον ανήξερο και τον αμέτοχό. Λέγοντας μάλιστα ότι όσα ξέρει, θα τα πει στο δικαστήριο και μόνο.

Αντιφατική είναι η μαρτυρία της κοπέλας από το δωμάτιο της οποίας φέρεται να πήδηξε η Λίνα. Η κοπέλα αυτή υποστηρίζει ότι η Λίνα ήταν μόνη της, δεν υπήρχαν άντρες στο χώρο, γεγονός που έρχεται σε αντίφαση με την μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα που είδε τους δύο άντρες να ψάχνουν το άψυχο κορμί της. Όπως και ναχει, ο κλοιός σφίγγει γύρω από τα καθάρματα, δυο εκ των οποίων ήδη βρίσκονται στο στόχαστρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ