Φώφη Γεννηματά: Η διάδοχος του Κουτσόγιωργα, του Άκη, του Σημίτη, του Βενιζέλου, τον Παπαντωνίου, του Τσουκάτου, και όλων των διαμαντιών της μεταπολίτευσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0111

Διάδοχος στην εγκληματική οργάνωση που ονομάζεται ΠΑΣΟΚ είναι η κυρία Φώφη Γεννηματά. Όσο κι αν προσπαθούν τα μέσα που ξεχειλωσαν από φαΐ (κλεμμένο από τον ελληνικό λαό) τις εποχές του εκσυγχρονισμού να την καλλωπίσουν, (ακόμα και ως …επίσημη προσκεκλημένη του ισπανού σοσιαλιστή την παρουσίασαν), δεν μπορούν δυστυχώς να την περισώσουν. Η Κυρία Φώφη Γεννηματά εκπροσωπεί ότι πιο διεφθαρμένο και πιο σάπιο έχει περάσει από το νεότερο ελληνικό κράτος. Ακόμα και η ίδια, διορίστηκε ελέω ονόματος στην περιβόητη Εθνική Τράπεζα, που τάισε τόσους και τόσους. Ας μην ξεχνάμε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ακόμα και το στενό, πολύ στενό περιβάλλον της τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα εμπλέκεται υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τον δημόσιο βίο.

Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί η κυρία Φώφη Γεννηματά να επιβάλει σιωπητήριο στα μέσα μαζικής αποβλάκωσης για τις μίζες του Τσουκάτου, τα σχέδια δολοφονίας εκδοτών, τα κατορθώματα Παπαντωνίου και όλο το συφερτό, ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει τι εκπροσωπεί. Και αυτό θα το δει στις εκλογές, όπου δεν ψηφίζουν οι μαϊμούδες των δημοσκόπων αλλά ο ελληνικός λαός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ