Δυστυχώς ο κύριος Πολάκης αγνοεί πλήρως τον ρόλο εταιρείας PR συγγενούς τέως υπουργού και κάνει λόγο για «αλήτικη δημοσιογραφία».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0112Ο κύριος Παύλος Πολάκης αγνοεί φαίνεται ότι εταιρεία δημοσίων σχέσεων που ανήκει σε συγγενή τ. υπουργού, έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις τεράστιας εταιρείας στο χώρο της υγείας που ελέγχεται. Πολλά απο τα άρθρα που εμφανίζονται ως μανιτάρια κατά του Παύλου Πολάκη, διασπείρονται από τέτοιες εταιρείες. Εφημερίδα μάλιστα, όχι το Πρώτο Θέμα, ζητούσε ένα συγκεκριμένο ποσό από επιχειρηματία και “θα έγραφε ότι έπρεπε”. Εάν λοιπόν έδινε ο Πολάκης λεφτά στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων, τότε ενδεχομένως κάποιοι δημοσιογράφοι που σήμερα τον βρίζουν, να τον αποθέωναν. Δεν είναι “αλήτες”, είναι επαγγελματίες.

Όσο για το ΚΕΕΛΠΝΟ, Γιατί δε ρωτά ο κύριος υπουργός την κυρία Παπασπύρου ή τον κύριο Τζανακόπουλο γιατί έχει σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ελέγχου εικονικών τιμολογίων; Πόσες δεκαετίες πρέπει να περάσουν για να καταλάβεις ότι ένα τιμολόγιο που απευθύνεται σε ιστοσελίδα που δεν υπάρχει, είναι εικονικό; Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να καταλάβεις ότι ένα τιμολόγιο 1000 € για διαφήμιση είναι εικονικό εάν η αμέσως επόμενη διαφήμιση που έχεις πάρει είναι 100 €;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ