Είναι απαράδεκτο κύριοι της κυβέρνησης να απαντάτε στο Μητσοτάκη αντί να απαντάτε με όλες σας τις δυνάμεις στο ελεεινό και ανθελληνικό άρθρο του BBC

image 1140

Κάτι εξαιρετικά βρώμικο εξυφαίνεται στις πλάτες της πατρίδας. Το δημοσίευμα του BBC που μιλάει για την ανύπαρκτη δήθεν μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, ταυτίζεται περιέργως με τις ανιστόρητες και προκλητικές θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό όμως είναι αδιάφορο. Και η κυβέρνηση κάνει το εγκληματικό λάθος να απαντά στον Μητσοτάκη για το συγκεκριμένο άρθρο, αντί να ξεσηκώσει το σύμπαν κατά του BBC. Είναι αδιανόητο να δίδεται απάντηση στο BBC από “διπλωματικούς κύκλους” και τρίχες κατσαρές. Εδώ θα πρέπει να γίνει επίσημο διάβημα, και να αποκαλυφθούν αμέσως οι χρηματοδότες του συγκεκριμένου άρθρου. Γιατί μη γελιέστε, τα έχουμε ξαναζήσει. Λομπίστες χρυσοπληρωμένοι, ενεργοποιούνται σε μεγάλα δίκτυα προκειμένου να στοχοποιήσουν μία χώρα. Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος του άρθρου του BBC.

Και πάμε ένα βήμα παραπέρα. Οι τελευταίοι που θα έπρεπε να έχουν το θράσος να μιλήσουν, θα έπρεπε να είναι οι πασόκοι. Διότι αυτά τα ανθελληνικά σενάρια εκκολάφθηκαν στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επί Γιώργου Παπανδρέου. Με τις πολύ στενές σχέσεις που διατηρούσε με τον περιβόητο κύριο Βαλλιανάτο, να υπενθυμίσουμε.

Αλλά προφανώς ούτε αυτό θέλουν να θυμούνται στην κυβέρνηση, τώρα που κάνουν το άνοιγμα στα ρετάλια του ΠΑΣΟΚ. Σοβαρευτείτε κύριοι, διότι αυτό το άρθρο καταρρίπτει όλο το αφήγημα σας για τη συμφωνία των Πρεσπών. Εκτός αν καταφέρετε να υποχρεώσετε για ακόμα μια φορά τον Ζάεφ ή τον Ντιμιτρόφ να απαντήσουν αυτοί στο BBC διαγράφοντας αυτούς τους προκλητικούς ισχυρισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ