Ο Μητσοτάκης στην ομιλία του για την (ιδιωτική) Υγεία προανήγγειλε σημιτοποίηση της ΝΔ-Να μην μου λέτε δεν ήξερα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ

netakias

Μπορεί η δικαιοσύνη να πλησιάζει όλο και πιο πολύ στον Κώστα Σημίτη. Μπορεί να καταδικάζονται ο ένας μετά τον άλλον οι υπουργοί του. Αλλά το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η παλιννόστηση της διαπλοκής που κατέστρεψε την Ελλάδα. Κρίμα γιατί κι ο όρος διαπλοκή, πρωτοεισήχθει  στο πολιτικό λεξιλόγιο από τον πατέρα του

την ομιλία του για την (ιδιωτική) Υγεία προανήγγειλε σημιτοποίηση της ΝΔΧαρακτήρισε “εθνικό διακύβευμα” την συμπαράταξη των δυνάμεων της Ευρώπης του εκσυγχρονισμού και των μεγάλων αλλαγών και επανέλαβε ότι απευθύνεται σε όλες και όλους, σε προδομένους πολίτες από την διάψευση των προσδοκιών τους από τη κυβέρνηση, σε παλαιούς φίλους αλλά και σε ψηφοφόρους “άλλων” κομμάτων.

Οπως το είπε ακριβώς : “Διότι σε αυτές τις συγκυρίες, προτάσσεται ένα ευρύτερο εθνικό διακύβευμα: Η συμπαράταξη των δυνάμεων της Ευρώπης, του Εκσυγχρονισμού και των μεγάλων αλλαγών…[…]…Σε παλιούς φίλους και σε όσους απέχουν, επιτρέποντας στο ψέμα να εκμεταλλεύεται την δική τους αδράνεια. Αλλά και σε ψηφοφόρους άλλων κομμάτων”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ