Η Φίλιππος – καρεκλοκένταυρος Ένωση, δίνει μάχη, για να μην περάσει ο αθλητικός νόμος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3A284D33-40B2-4B31-AD5D-CECFC24624B1.jpegΠήραν σβάρνα τα κόμματα για να κρατήσουν την καρέκλα

Μήνυμα συστράτευσης στους απανταχού «αθάνατους», «αγέρωχους» και «υπερήφανους ευπατρίδες», μέλη του κλειστού club της Φιλίππου Ενώσεως, στέλνει ο Πρόεδρος του Γιάννης Μυτιληναίος σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να περάσει τα «θέλω» του και να επιβάλει το «εγώ» του ώστε να μην περάσει ο αθλητικός νόμος που συζητείται αυτές τις ημέρες στη Βουλή.

Προφανώς και δεν θέλει να χάσει τα προνόμια που μόνο σε μια Κολομβία των Βαλκανίων θα διατηρούνταν μέχρι και σήμερα αναλλοίωτα, από το βασιλικό διάταγμα του 1938, όταν πήρε σάρκα και οστά η ΦΕΕ. Όμως, όπως είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, όλα κάποτε έχουν ένα τέλος.

Η ατσαλάκωτη εικόνα ενός «παντοκράτορα» , «ηγεμόνα» που παρακολουθεί από το χρυσοποίκιλτο θρόνο του τα πάντα στον ιππόδρομο, ελέγχοντας και υποτάσσοντας τους πάντες και τα πάντα, πολύ σύντομα θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ΄γραμμένης με τα πιο μελανά γράμματα για τις 3.000 οικογένειες που ζουν στον ιππόδρομο και κατάντησαν να βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού.

Το επικίνδυνο στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι η αποδεικνύεται πως η αλαζονεία και η έπαρση των αθανάτων, αποτελούν βασικό συστατικό του dna τους. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΦΕΕ κάλεσε τα μέλη της ενώσεως να ενημερώσουν τα κόμματα και μάλιστα δημοσιοποίησε την πρωτοβουλία του με δελτίο τύπου!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιπποδρομιακού blog , jockeynews.gr, στο δελτίο τύπου που δημοσιοποιήθηκε μετά την γενική συνέλευση των μελών της ΦΕΕ στις 11ης Φεβρουαρίου, γράφεται επί λέξει μεταξύ άλλων: «Ακολούθησε εκτενής συζήτηση η οποία οδήγησε σε ομόφωνες διαπιστώσεις και ομόθυμη ανταπόκριση των μελών στο κάλεσμα του Προέδρου να υποστηριχθεί η συνεχιζόμενη προσπάθεια ενημέρωσης της Κυβέρνησης και των πολιτικών Κομμάτων για το περιεχόμενο του υπό διαβούλευση σχεδίου του νέου αθλητικού νόμου και τις συνέπειες που θα έχει τυχόν εφαρμογή του στην αξιοπιστία των ιπποδρομιών».

Προφανώς και η αλαζονεία τους δεν τους σταματά, παρ ότι εδώ και μήνες έχει γίνει δημόσια διαβούλευση για το θέμα, έχουν καταγραφεί οι απόψεις των φορέων, έχουν γίνει δεκάδες συναντήσεις όλων των εμπλεκομένων με τα συναρμόδια Υπουργεία. Πιστεύουν ότι στο και 5 θα μπορέσουν να «μαζέψουν» τα ασυμμάζευτα, να καλύψουν τις ευθύνες τους και να πετάξουν λάσπη στον ανεμιστήρα αδιαφορώντας για το μέλλον του ιπποδρόμου και των οικογενειών που ζουν από αυτόν.

1551278496336blob.jpg
Βύρων Πολύδωρας, και αυτός “αθάνατος” της ΦΕΕ

Πηγη: likavitos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ