ΦΕΕ το Μεγαλείο σου. Στη Βουλή αποκαλύψεις για τη Μοναρχία της στον ιππόδρομο Λαβράκι από τον Πέτρο Κωνσταντινέα για ελέγχους ντόπινγκ, χειρουργεία, και ελεγχόμενους με καπέλο ελεγκτή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

9BFBA9C1-9EE4-4F6A-9EA5-54C6CA3701A3Καζάνι που έβραζε ήταν η δεύτερη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο. Στο επίμαχο θέμα του ιπποδρόμου και των αλλαγών στη Φίλιππο Ένωση (ΦΕΕ) που θα σηματοδοτήσουν την επανεκκίνηση των ιπποδρομιών, βάζοντας τέλος στην αγωνία 3.000 οικογενειών που απασχολούνται στο χώρο, οι τόνοι ανέβηκαν κατά την ακρόαση των φορέων.

Πηγη: kourdistoportocali.com

Ιδιοκτήτες (ΕΙΔΙΕ),Προπονητές (ΕΝΕΠΔΙ), Ένωση Φιλίππων (ΠΑΝΕΦΙΛ) καταλόγισαν βαρύτατες ευθύνες στη ΦΕΕ για την κατάσταση που επικρατεί στο Μαρκόπουλο κάνοντας λόγο για «πογκρόμ», «νεποτισμό», «παρανομίες», «τρομοκρατία» αλλά και «φεουδαρχισμό». Μάλιστα έγιναν και σημαντικές αποκαλύψεις σύμφωνα με τις οποίες η ΦΕΕ επιβάλει επιλεκτικά εξοντωτικές ποινές, βάζει στο συρτάρι φακέλους ελέγχων, την ώρα που παρατηρούνται συχνά φαινόμενα  ταύτισης ρόλων «ελεγκτή και ελεγχόμενου».

 Πέτρος Κωνσταντινέας: Αμαρτωλή ιστορία η ΦΕΕ

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας έκανε μπαράζ ερωτήσεων στους εκπροσώπους της Φιλίππου Ενώσεως βάζοντας στο στόχαστρο του πρακτικές που κάθε άλλο παρά χώρα του δυτικού κόσμου θυμίζουν. Η παρέμβαση του βουλευτή ήταν άκρως αποκαλυπτική για όσα συμβαίνουν εν κρυπτώ και με τη σφραγίδα της Ενώσεως, παρότι δεν έλαβε από τους αρμόδιους καμία ουσιαστική απάντηση.

Τα ερωτήματα που έθεσε στον Γενικό Διευθυντή της ΦΕΕ Πέτρο Ζαφείρη έβγαλαν είδηση. Συγκεκριμένα τον ρώτησε αν αληθεύει ότι ενώ αποφασίζει για θέματα ντόπινγκ, αιμοληψιών, ελέγχων κλπ., προσφέρει ταυτόχρονα κτηνιατρικές υπηρεσίες στα άλογα του Προέδρου της ΦΕΕ. «Πραγματοποιείτε κανονικά ελέγχους στους ίππους ιδιοκτησίας του κ. Μυτιληναίου; Μήπως τελικά ο ελεγκτής είναι και ελεγχόμενος;». Επίσης τον ρώτησε αν εκδίδει παραστατικά για τις υπηρεσίες που προσφέρει: «Πόσες εγχειρήσεις κάνατε την τελευταία διετία και πόσα παραστατικά εκδώσατε;», τον ρώτησε χαρακτηριστικά.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΦΕΕ πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα επικαλούμενος Προεδρικό Διάταγμα., ισχυριζόμενος ότι βάσει αυτού όσοι ιδιοκτήτες επιθυμούν, μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες από κτηνίατρους της ΦΕΕ. Βεβαίως παρέλειψε να πει ότι ο νόμος που αφορά την ιπποδρομιακή δραστηριότητα, δεν αναφέρει σε κανένα σημείο του τέτοιου είδους δικαίωμα, αλλά και ότι τέτοιου τύπου συνεργασίες αντίκεινται στο πλαίσιο του κώδικα ιπποδρομιών.

Πέρα από αυτά ο κύκλος των αποκαλύψεων διευρύνθηκε και επί των διοικητικών θεμάτων και της διαχείρισης των οικονομικών της ΦΕΕ. Ο κος Κωνσταντινέας ρώτησε τους εκπροσώπους της ΦΕΕ εάν αληθεύει ότι έστειλαν στη Γενική Συνέλευση, προϋπολογισμό μη-εγκεκριμένο από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΕΕ. Μάλιστα ρώτησε αν η ΦΕΕ χρωστάει στο δημόσιο για τους ελέγχους ντόπινγκ που πραγματοποιεί στο ΟΑΚΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ