Ποιος είναι ο “στόχος” της μαφιόζικης επίθεσης στη Γλυφάδα

85C72DF4-C0C9-4AE3-89A8-1E9B5001BA6DΔιαβόητο αρχηγό συμμορίας χαρακτηρίζουν οι αυστραλιανές Αρχές τον 56χρονο που νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο της Βούλας. Έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ηγετικό μέλος συμμορίας μοτοσικλετιστών, των κομαντσέρος, με εμπλοκή σε εμπόριο ναρκωτικών, απόπειρες δολοφονίας και μάχες σώμα με σώμα στους δρόμους θεωρούν οι Αρχές της Αυστραλίας τον 56χρονο. Σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν ένας από τους προέδρους των κομαντσέρος αλλά αυτοεξορίστηκε σε Αθήνα και Ντουμπάι από το 2013.

Αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Βικτόρια καθώς φέρεται να βρίσκεται σε θανάσιμη διαμάχη με τον παλιό συνεργάτη στους κομαντσέρος. Όπως αναφέρει Αυστραλή δημοσιογράφος, “προφανώς έχει ανοικτούς λογαριασμούς και κόντρες με άλλα μέλη της συμμορίας σε ένα ιδιότυπο πόλεμο εξουσίας, που εξελίσσεται μεταξύ εκείνου και ενός άλλου ηγετικού στελέχους της συμμορίας, κάτι που στην πραγματικότητα οδήγησε σε απόπειρες δολοφονίας στην Αυστραλία, ενώ η κόντρα έχει μεταφερθεί και σε άλλα κράτη”. Οι Αυστραλοί αστυνομικοί συνδέουν τη βομβιστική επίθεση στη Γλυφάδα με τον “πόλεμο” στη συμμορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ