ΥΠΕΘΑ: Τι ειπώθηκε στην συνάντηση του ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκη με τον Β.Κικίλια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3CC1D34E-5B6D-4611-9FFA-FC76D10B0103

Έλαβε τέλος το κρίσιμο τετ-α-τετ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη και του Βασίλη Κικίλια, τομεάρχη επί θεμάτων Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας που είχε ξεκινήσει λίγες ώρες πριν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση Τύπου του ΥΠΕΘΑ:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Βασίλη Κικίλια.

Κατά τη συνάντηση, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε τον κ. Βασίλη Κικίλια επί θεμάτων αρμοδιότητος ΥΠΕΘΑ.

Υπενθυμίζεται πως Και οι δύο άνδρες έδωσαν το παρών στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που έλαβε τέλος χθες, ενώ τοποθετήθηκαν στις ομιλίες σχετικά με ζητήματα ασφάλειας, αλλά και την στρατηγική πορεία της χώρας, μετά και την εφαμορφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Από την μια, ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στο “στρατηγικό στόχο της ελληνικής κυβέρνησης για εμβάνθυνση της συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, που θα καταστήσουν την Ελλάδα, σε κύριο στρατιωτικό και διπλωματικό εταίρο της γείτονος”.

Από την άλλη, ο τομεάρχης της ΝΔ σε θέματα Άμυνας, Βασίλης Κικίλιας, άφησε αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως “υπάρχει απαίτηση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να περάσει στον 21ο αιώνα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ