Αυτοκτονία ο θάνατος του τραγουδιστή των Prodigy

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

EC52AB47-1D6D-47DE-AD60-CF986B98CBA7Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή των θρυλικών Prodigy, Κιθ Φλιντ, σε ηλικία 49 ετών.

Ο Φλιντ βρέθηκε στο σπίτι του στο Έσεξ της Μ. Βρετανίας χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στο σημείο έσπευσε αστυνομία και Πρώτες βοήθειες. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης αλλά ο καλλιτέχνης ήταν ήδη νεκρός, βυθίζοντας στη θλίψη τους θαυμαστές και τους οικείους του.

Η ανακοίνωση του Λίαμ Χιούλιτ, μέλους του συγκροτήματος, ότι ο θάνατος αποδίδεται σε αυτοκτονία, σόκαρε ακόμη περισσότερο τους θαυμαστές του βρετανικού συγκροτήματος.

630649 bbac349624 a620d5d11cd276b5

Η αστυνομία σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, αλλά δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα την αιτία του θανάτου. Ο Κιθ Φλιντ ήταν παντρεμένος από το 2006 με τη Μαγιούμι Κάι.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Έσεξ ανακοίνωσε: «Λάβαμε μία κλήση σχετικά με την υγεία ενός άνδρα σε μια διεύθυνση στο Μπρουκ Χιλ λίγο μετά τις 8:10 π.μ. τη Δευτέρα. Φτάσαμε στο σημείο και δυστυχώς ένας 49χρονος άνδρας ήταν νεκρός. Ο θάνατός του δεν ερευνάται ως κάτι ύποπτο και ο ιατροδικαστής θα συντάξει την αναφορά”.

Επίσης, η εκπρόσωπος των Πρώτων Βοηθειών τόνισε ότι έλαβαν κλήση στις 08.08 με αναφορές ότι ένας άνδρας ήταν αναίσθητος στο Μπρουκ Χιλ, στον Ντάνμοου. Στείλαμε ασθενοφόρο όπως και αξιωματικό. Δυστυχώς ένας άνδρας στα 40 του ήταν νεκρός στο σημείο”.

Το συγκρότημα είχε βάση του το Έσεξ, ιδρύθηκε το 1990 και ήταν πρωτοπόρο στον ήχο του επηρεάζοντας άλλα συγκροτήματα όπως τους Chemical Brothers, Fatboy Slim κι άλλους πολλούς στη δεκαετία του ’90. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες τους ήταν το Firestarter τοn 1996, κι έπειτα το Breathe. Οι Prodigy αποκαλούνται οι “Νονοί της Ρέιβ”.

Πηγή: Mirror, Skynews, RT.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ