ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Οταν ο Μπαρόζο εκ των υπαίτιων της Παγκόσμιας Κρίσης και της καταστροφής Ελλάδας, Ιρλανδίας, Ισπανίας και Κύπρου, θέλει τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό μπείτε στα καταφύγια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΓΑΠ-ΧΟΣΕ-ΜΠΑΡΟΣΟ

netakias

Δηλαδή κάπου, ώπα.

Μπορεί ο Μητσοτάκης και τα ΜΜΕ των εφοπλιστών και των φίλων του, να νομίζουν ότι είμαστε μπαμπουϊνοι, δεν σημαίνει όμως ότι είμαστε αυτά τα συμπαθή ζώα.

Ο José Manuel Barroso δεν είναι ένας τυχαίος πολιτικός, που πήγε να μιλήσει στο φόρουμ  (δεν έβρισκαν ελληνική λέξη; ) των Δελφών. Είναι ένας από τους οικονομικούς δολοφόνους που προκάλεσαν την Ευρωπαϊκή  – και κατά συνέπεια την παγκόσμια – οικονομική κρίση και σήμερα είναι μέλος της εταιρίας που κατέστρεψε την Ελλάδα με τα swap του Κώστα Σημίτη, δηλαδή της Goldman Sachs!

Δηλαδή, επαναλαμβάνω, σαν πολιτικός υπεύθυνος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αντί να την προστατεύσει, αντί να αντιδράσει, αντί να προστατεύσει τους Ευρωπαίους πολίτες, πέρασε με πριονοκορδέλα την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Κύπρο, ώστε να σωθούν οι Τράπεζες κι ανάμεσα τους κι η Goldman Sachs, στην οποία σήμερα εργάζεται!

Εννοείται για την “τεχνογνωσία” του να καταστρέφει οικονομίες. Οταν παρέδωσε την Ευρωπαϊκή επιτροπή το 2014, ήταν ακόμη σε μνημόνια τρεις χώρες, με την Κύπρο να έχει περάσει κούρεμα καταθέσεων, την Ελλάδα με ανεργία στο 30% και την Ισπανία με την Πορτογαλία να προσπαθούν να αναπνεύσουν.

Όταν λοιπόν ο José Manuel Barroso, Μαοϊκός στα νεανικά του χρόνια, μας λέει ότι είναι θετική προοπτική να έρθει στην εξουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης πως νιώθετε;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ