Δημογραφικό, ο μέγιστος κίνδυνος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κώστα Δημ Χρονόπουλου

(Αρθρογράφου –Σχολιογράφου)

Εδώ και πάνω από 12 χρόνια έχω κρούσει -ανεπιτυχώς όπως πάντοτε- τον κώδωνα του επερχόμενου μείζονος κινδύνου, του Δημογραφικού !!!

Είναι απογοητευτικό να ανησυχούν οι απλοί νουνεχείς πολίτες ενώ αδυνατούν να αφουγκραστούν οι διαθέτοντες ώτα μη ακουόντων οι καθ ‘ ύλην αρμόδιοι.

Ασυγκίνητοι, απαθείς, κουφοί, αλλά και τυφλοί που δεν διακρίνουν τα οφθαλμοφανή, βραδύνοες, που αδυνατούν να αντιληφθούν τα αυτονόητα.

Πολυάριθμος ο θλιβερός εσμός των ανεύθυνων -ημέτερων και ξένων – ηγετίσκων /πυγμαίων δυστυχώς.

Δεν συγκινούνται από το τσουνάμι του ελληνικού και ευρωπαϊκούδράματος της γήρανσης του πληθυσμού που επέρχεται. Αλλεπάλληλες στατιστικές μελέτες τεκμηριωμένες καταδεικνύουν και με αριθμούς το τι θα επακολουθήσει.

Είναι έτοιμη να εκραγεί η “Πυρηνική Βόμβα του Δημογραφικού”  πανευρωπαϊκά ( όπως έγραφα 5 ακριβώς χρόνια πριν Μάρτιος του 2014).

 

Το (ελληνικό) προσδόκιμο Αφελληνισμού:

Από το 2011 μέχρι σήμερα συρρικνωθήκαμε περίπου κατά 10%.

Μετά από 30 χρόνια θα προστεθεί άλλο ένα 25% ελάττωσης. Σύνολο 35%. Δηλαδή το 2050 θα είμαστε λίγο πάνω από 7 εκατομμύρια !!!.

Αν  συνυπολογιστεί η αναπόφευκτη μουσουλμανοποίηση -πανευρωπαϊκά μάλιστα- τότε …. που πάμε, πως πάμε, κατά που συνέλληνες τραβάμε με όλους αυτούς τους (περισσότερο ή λιγότερο) ελληνόφωνους που μας κυβερνάνε; 

Δεν χρειάζεται ιδιάζουσα ευφυΐα προκειμένου να κατανοήσει κανείς τις αυταπόδεικτες επιπτώσεις του τραγικού φαινομένου (στο Ασφαλιστικό κ.λπ).

Αν είχαμε πόλεμο, οι απώλειες θα ήταν σίγουρα μικρότερες. 

Αυτοχειριαζόμαστε σταθερά, μεθοδικά, μαζοχιστικά, ανθελληνικά. 

 

 

 

 

 

Αντί να επικεντρωθούμε ως χώρα, ως “Πολιτικό Σύστημα” (=Κομματικό Σύστημα είναι το ορθό)  ως Ελληνισμός, στην αντιμετώπιση, αναμένουμε το μοιραίο. Κάποιοι μάλιστα Κομματάνθρωποι ανοίγουν δρόμους ώστε το μοιραίο να επέλθει ταχύτερα. 

Προτείνουν μάλιστα ορισμένοι νοσηροί εγκέφαλοι , την αθρόα ελληνοποίηση αλλοδαπών ώστε να μη βουλιάξουν τα Ταμεία! 

Αντί οι ιθύνοντες να καταβάλλουν – ως έχουν ιερή υποχρέωση -προσπάθειες αναστροφής του φαινομένου, ανάσχεσης της πορείας εθνικής κατολίσθησης, την … υποβοηθούν. 

Ακούγεται υπερβολικό, παράλογο, ανήκουστο αλλά περί αυτού πρόκειται. Γιατί πως αλλιώς  να εξηγηθεί η θέσπιση φορολογικής επιβάρυνσης για κάθε επιπλέον παιδί. Ως τιμωρία σε όσους γονείς τεκνοποιούν; 

Διανοητικά ανάπηροι, αθεράπευτα ιδεοληπτικοί, κυνικοί και αδιάφοροι οι “αρμόδιοι” εισηγούνται και νομοθετούν εκτρωματικούς νόμους, που επιταχύνουν τον αφελληνισμό και αφανισμό μας.

 

 

 

 

 

 

ΥΓ Απαιτείται εθνική αφύπνιση. Ακομμάτιστη συμπόρευση. Να δοθούν ισχυρά κίνητρα τεκνοποίησης. Όχι αποσπασματικά ή ψηφοσυλλεκτικά.  Αυτή η πυρηνική βόμβα είναι ο μέγιστος εθνικός μας κίνδυνος. Ωχριούν μπροστά του όλοι οι άλλοι: εσωτερικοί και εξωτερικοί!                     Είναι άραγε τόσο δύσκολο να το συνειδητοποιήσουν οι ταγοί μας;  

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ