Τα Ellinika Hoaxes ακόμη δεν είδαν το Fake News του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ; Κολλύριο να πάρουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέχρι σήμερα στις 9:00 δεν το έχουν δει. Ισως είναι σε αντίσκηνο και δεν εχουν WiFi,4G,Τηλεόραση, ραδιόφωνο κι εφημεριδα
Περιμένουμε και την απάντηση του ΙΣΝ που ακούμε έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις γνωστή δημοσιογράφος

Κολλύριο
Κολλύριο

Τα Ellika Hoaxes έχουν μια περίεργη μυωπία στα fake news του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. Ενω δήθεν κάνουν αποκαλύψεις για κάποια «ανώδυνα» κι εξόφθαλμα fake news του site, που είναι στα όρια του αστείου, από αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και γίνονται copy paste, δεν βρίσκουμε τα κακόβουλα fake news με τα οποία συνειδητά η εφημεριδα παραπληροφορεί, όπως η δήθεν χολέρα σε δημόσιο μαιευτηριο.

50B3FB32-4762-42C7-B80B-3FA49D6DB0B2Η αληθεια
Η υλοποίηση της συγκεκριμένης δωρεάς προχωράει κανονικά στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της και συγκεκριμένα στην δημιουργία των 2 μεγάλων νοσοκομείων (Κομοτηνής και Παίδων Θεσσαλονίκης, που αφορά σε περίπου 200 από τα 300 εκ. Ευρώ), στην αγορά και συντήρηση των αεροπλάνων και ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ (27 εκ. Ευρώ περίπου), για τα PET και τα Κυκλοτρόνια, για την εκπαίδευση των φοιτητών ιατρικής στο «τραύμα» και τις κινητές μονάδες κλπ.
Πρόσκαιρη εμπλοκή παρουσιάστηκε μόνο κατά το σκέλος της δωρεάς που αφορούσε στην εκπαίδευση ενάντια στις ενδο-νοσοκομειακές λοιμώξεις (πρόγραμμα που δεν φτάνει ούτε τα 4 εκ. Ευρώ συνολικά)… κι αυτό επειδή υπάρχει σε εξέλιξη αντίστοιχο πρόγραμμα από τον ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ).
Παρόλα αυτά και γιαυτήν την εξέλιξη γίνονται συνεννοήσεις μεταξύ του Ιδρύματος και του Υπουργείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ