Ο Κούρτς ως γνήσιος απόγονος του Χίτλερ τα ρίχνει «στον Εβραίο» για να καλύψει τον ναζί που πλούτιζε σε βάρος της χώρας του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0754

Παριστάνει τον αηδιασμένο ο άθλιος καγκελάριος της Αυστρίας, όταν διέρρευσε βίντεο που δείχνει τον νεοναζί αντικαγκελάριο του στην κυβέρνηση να κανονίζει συμφωνία εις βάρος της χώρας του με κάποια που υποτίθεται ήταν πάμπλουτή Ρωσίδα.

Ο αντικαγκελάριος του Κουρτς, Χανς Κρίστιαν Στράχε, ακροδεξιός φυσικά και ανθέλληνάς, Φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε να κάνει deal με πάμπλουτη που μεταξύ άλλων θα αγόραζε για λογαριασμό του και εφημερίδα της Αυστρίας προκειμένου να χτυπά τους πολιτικούς του αντιπάλους. Μετά την αποκάλυψη του video παραιτήθηκε κακήν κακώς. Ο καγκελάριος Κουρτς και αφεντικό του όμως, έκανε ένα απίστευτο και ελεεινό ατόπημα προκειμένου να τον καλύψει. Βγήκε και κατηγόρησε τον Εβραίο Ταλ Ζιλμπερστάιν, Ο οποίος είναι επικοινωνιολόγος και υπεύθυνος για την επικοινωνία του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος!

Για το ότι ο φασίστας δηλαδή πήγε να βγάλει λεφτά στην πλάτη της πατρίδας του, “φταίει ο εβραίος”! Είναι ακριβώς αυτή η λογική του απατεώνα πατριδοκάπηλου. Γι’ αυτό στο Olympia εδώ και χρόνια γράφουμε ότι όταν σας δείχνουν τον Εβραίο, εσείς να κοιτάτε το δάχτυλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ