Λιοντάρι προσπαθεί να ξεφύγει από 20 ύαινες και η οικογένεια του το βοηθά επάνω στην ώρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DC7764D4-4F72-47F3-A365-76CE5D2B8325Μετά την επιτυχία των εξαιρετικών ντοκιμαντέρ του BBC-Earth, του Planet Earth και του Blue Planet, πρόσφατα ξεκίνησε μια νέα σειρά. Το όνομα αυτής της σειράς ντοκιμαντέρ είναι το Dynasties, όπου ο σχολιασμός (φυσικά) προέρχεται από τον David Attenborough.
Διάφορα είδη ζώων έχουν παρακολουθηθεί τα τελευταία χρόνια για αυτή τη σειρά προκειμένου να καταγράψουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά τους. Για τα επεισόδια εξετάστηκαν τα ακόλουθα πέντε ζώα: πιγκουίνοι, τίγρεις, χιμπατζήδες, ύαινες, και λιοντάρι
Η παραπάνω φωτογραφία προέρχεται από ένα απόσπασμα στο οποίο ένα λιοντάρι προσπαθεί να ξεφύγει από τουλάχιστον 20 ύαινες. Πώς θα τελειώσει αυτό;
Όταν η ομάδα με τις ύαινες παγιδεύει το λιοντάρι (που ονομάζεται Red), γνωρίζει ότι θα είναι μια δύσκολη μάχη. Μόνος του είναι πολλές φορές πιο δυνατός, αλλά σε σύγκριση με περίπου 20 από αυτά τα αρπακτικά κάνουν τα πράγματα όλο και πιο δύσκολα. Εξακολουθεί να προσπαθεί να σωθεί, αλλά φαίνεται πως δεν θα επιβιώσει από αυτή την επίθεση.
 
https://youtu.be/a5V6gdu5ih8
Μέχρι που έρχεται ο συμπολεμιστής του λιονταριού για να τον βοηθήσει. Φαίνεται ότι έχει ακούσει τις κραυγές για βοήθεια από το Red και τρέχει γρήγορα σε αυτόν. Οι ρόλοι τώρα φαίνονται αντεστραμμένοι. Και οι δυο μαζί καταφέρνουν να απομακρύνουν την αγέλη και αφήνουν τις ύπουλες ύαινες να φύγουν.
Μπορείτε να δείτε πώς το κατάφεραν αυτό στο βίντεο ????
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ