Και όμως, είναι η πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη που δείχνει ανθρώπινο πρόσωπο: Αποκάλυψε για πρώτη φορά την συγκλονιστική ιστορία της μητέρας του.

img 0770

Πολλά γράφτηκαν για την συνέντευξη του Μητσοτάκη στην Τσιμτσιλή. Και λογικό να ήταν τα περισσότερα ειρωνικά. Όμως, αυτή η συνέντευξη είναι ίσως η πρώτη στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει ένα τελείως διαφορετικό, ανθρώπινο πρόσωπο. Ειδικά όταν μίλησε για τη μητέρα του, τη Μαρίκα και αποκάλυψε το Γολγοθά που πέρασε στη ζωή της, τον οποίο πολλοί δεν ξέρουν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν αποκάλυψε ότι η Μαρίκα πήγε 15 χρονών στην Αμερική, σχεδόν παράλυτη από πολιομυελίτιδα. Εκεί, την ανέλαβε ένας γιατρός ο οποίος με μία επαναστατική μέθοδο, σπάζοντας της την σπονδυλική στήλη και ξανακολλώντας την, την έσωσε από την παράλυση! Το τίμημα όμως ήταν μεγάλο, καθώς η Μαρίκα έμεινε τρία χρόνια στον γύψο από το γόνατο μέχρι το λαιμό!

Συγκλονιστικό επίσης είναι το στοιχείο ότι ο γιατρός της απαγόρεψε να κάνει παιδιά. Διότι εάν έκανε παιδιά θα επιβάρυνε πάλι την σπονδυλική τη στείλει με άμεσο κίνδυνο να μείνει παράλυτη για όλη της τη ζωή. Η Μαρίκα δεν τον άκουσε, και έκανε τέσσερα παιδιά! Ένα πραγματικό υπόδειγμα μάνας, υπόδειγμα Ελληνίδας.

Κύριε Μητσοτάκη, αυτή θα πρέπει να έχετε ως πρότυπο και όχι κάποια τρωκτικά που φαίνεται να υπαγορεύουν την πολιτική σας. Ποτέ δεν είναι αργά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ