Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Όταν έρχονται οι γιορτές οι μέρες γίνονται ακόμα πιο δύσκολες.

D69DED41-C08F-4C41-8682-D19F8098B3F4.jpegΗ ανακρίτρια Ρόδου περιμένει τις απαντήσεις από τα κεντρικά του Facebook για να κλείσει την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο.

Είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο στους έξι μήνες που διαρκεί η έρευνα. Τα μηνύματα στο messenger της άτυχης φοιτήτριας θα δείξουν τις τελευταίες συνομιλίες της κυρίως με τον Αλβανό κατηγορούμενο και εάν η κοπέλα γνώριζε ότι στο μοιραίο ραντεβού θα ήταν και ο Έλληνας.
Χθες η αδικοχαμένη φοιτήτρια θα είχε την ονομαστική της εορτή, οι γονείς της με πόνο καρδιάς τέλεσαν τρισάγιο στο Διδυμότειχο.
“Η πρώτη ονομαστική γιορτή χωρίς την Ελένη. Όταν έρχονται οι γιορτές οι μέρες γίνονται ακόμα δυσκολότερες, όταν συνειδητοποιείς ότι δεν θα ξαναδείς αυτό το πλάσμα και το μόνο σημείο αναφοράς είναι τώρα το μνήμα και οι αναμνήσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πήγαμε λουλούδια, τα τριαντάφυλλα που πάντα της άρεσαν και μου άρεσαν σε διάφορα χρώματα. Αγκαλιές λουλούδια σαν να ήταν αρραβώνας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό. Τίποτα άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε. Ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να ανθίσει”, ανέφερε η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου, μιλώντας στο Star.
Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας ανεβαίνει και εκείνος τον δικό του Γολγοθά. Ζητά απαντήσεις τόσο για τη δολοφονία όσο και για τον καταγγελλόμενο βιασμό της κόρης του έναν χρόνο πριν από το έγκλημα.
Στη Ρόδο βρίσκεται ήδη κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας. Είναι σε εξέλιξη και η έρευνα για τους δύο αξιωματικούς που είδαν την Ελένη Τοπαλούδη τη βραδιά που πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της. Επιμένουν ότι το κορίτσι ανησυχούσε μόνο για ένα “ροζ” βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ