18,8% τηλεθέαση στο συνολικό κοινό έκανε η συνεντευξη Μητσοτακη χθες το πρωί και όχι 28,5%

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4DC16166-0CCF-40C8-A123-730AF5902B7FΤις προηγούμενες μέρες τα ellinikahoaxes κατηγορούσαν πολλά sites ότι έγραψαν fake news για την τηλεθέαση που έκανε η συνέντευξη του Μητσοτακη στο Σταρ επειδή λέει  αναφέρθηκαν  στην τηλεθέαση που αφορούσε το δυναμικό κοινό και όχι το συνολικό.
Σημερα πολλά sites γράφουν ύμνους για την συνέντευξη Μητσοτακη χθες σε πρωινή εκπομπή του Alpha παρουσιάζοντας και αυτά τα ποσοστά που έκανε  στο δυναμικό κοινό και όχι στο συνολικό στο οποιο η συνέντευξη  συμφωνα με το πάντα έγκυρο zappit.gr έκανε 18,8%.
AEBBC060-B828-4E8D-93F0-EE67011A6DDC.jpeg
Θα βγουν τα ellinikahoaxes να καταγγείλουν λοιπόν τα sites που χρησιμοποιούν την τηλεθέαση ενός μέρους μόνο του τηλεοπτικού κοινού για να παρουσιάσουν σαν πετυχημένη τη συνέντευξη του Μητσοτακη και δεν αναφέρονται στην τηλεθέαση που έκανε στο συνολικό κοινό η συνεντευξη η οποία ήταν κατά πολύ μικρότερη;
Περιμένουμε την διόρθωση από τα ellinikahoaxes καθώς κατανοούμε ότι μπορεί να έδειξαν υπερβάλλον ζήλο στο άρθρο τους για τη συνέντευξη Μητσοτακη στο Σταρ την Παρασκευή.
kalinda
Υ.Γ. Το παρών κείμενο δεν εκφράζει απαραίτητα τις απόψεις του συγκεκριμένου site που δημοσιεύεται, αλλά μόνο της συντάκτριας του kalinda.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ