Ο Γιώργος Βουλγαράκης, αποδεικνύεται ο σοβαρότερος υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων. Ήταν επόμενο.

img 0786

Αν διαβάσεις τα προγράμματα των υποψηφίων δημάρχων για το Δήμο Αθηναίων, βλέπεις ότι αυτό του Γιώργου Βουλγαράκη είναι το μοναδικό χωρίς ιδεοληψίες, κραυγές ή αερολογίες. Και του Παύλου Γερουλάνου είναι συμπαθητικό, αλλά είναι εμφανής μία ειδοποιός διαφορά. Ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης ήταν κορυφαίος υπουργός στην καλύτερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, ο Παύλος Γερουλάνος ήταν ένας φιλότιμος υπουργός πιο αποτυχημένη όμως κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Η εμπειρία και οι επιτυχίες που έχει καταγράψει ο Γιώργος Βουλγαράκης ως υπουργός εξηγούν και το γιατί το πρόγραμμα του για την Αθήνα είναι το πλέον δομημένο, αποτελεσματικό αλλά και υπεύθυνο. Δεν θα ακούσεις για παράδειγμα τον Βουλγαράκη, παρότι είναι ο μόνος που χτύπησε την ισλαμική τρομοκρατία στην Ελλάδα αλλά και την ασυδοσία των υπερδυνάμεων που νόμιζαν ότι μπορούν να παρακολουθούν ακόμα και τον πρωθυπουργό, να σου πει ότι θα καθαρίσει τα Εξάρχεια. Γιατι κάτι τέτοιο θα ήταν πολιτικάντικη κοτσάνα. Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του όμως, θα κάνει ό,τι μπορεί για να πιέσει τις αρχές, τις αρμόδιες αρχές δηλαδή, να κάνουν αυτό που πρέπει.

Τέτοια σοβαρότητα στην πολιτική είχαμε χρόνια να δούμε. Ελπίζουμε και οι πολίτες να τον εμπιστευθούν, διότι είναι ένας πολιτικός που ποτέ δεν τους πρόδωσε. Αντίθετα, τον ξέσκισαν ακριβώς επειδή ήταν παλικάρι και λογοδοτούσε στους πολίτες και όχι σε ντόπιους ή διεθνείς νταβατζήδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ