Νίκος Νικολόπουλος: Με τη ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ, όσο καθαρά και τακτοποιημένα είναι τα σπίτια μας, θα είναι και η πόλη!

2v3c8766


Αντιμέτωπος με τις μικρές και μεγάλες ελλείψεις και ανάγκες που υπάρχουν στην Πάτρα και με τις οποίες έρχεται διαρκώς αντιμέτωπος κατά τις περιοδείες του στις συνοικίες της πόλης, έρχεται ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Νικολόπουλος.

Κυκλοφοριακό αλαλούμ, βλάβες και διαρροές νερού από το παλιό και ασυντήρητο δίκτυο ύδρεσης, φωτεινοί σηματοδότες που δεν λειτουργούν, επικίνδυνα πεζοδρόμια και ακόμα πιο επικίνδυνοι δρόμοι, εγκατάλειψη του πρασίνου, παλιές και επικίνδυνες παιδικές χαρές στις βρώμικες πλατείες, μεγάλο έλλειμμα φωτισμού στις γειτονιές αλλά και σε κεντρικά σημεία…


Σχολιάζοντας αυτή την πραγματικότητα, ο υποψήφιος δήμαρχος, υπογραμμίζει:


«Θέλουμε μια Πάτρα που θα είναι πόλη για… μεγάλα πράγματα. Έχουμε επεξεργαστεί ένα σχέδιο για να μετατρέψουμε την πόλη σε σύγχρονο παραγωγικό και επενδυτικό κέντρο. Και θέλουμε να εργαστούμε για να αποκτήσει η πόλη μας έντονη εξωστρέφεια. Όμως, όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν αν δεν ξεκινήσουμε από τα μικρά και καθημερινά. Από το… νοικοκυριό! Η Πάτρα έχει ανάγκη από ένα συνολικό νοικοκύρεμα. Και οι Πατρινοί, που ξέρουν από νοικοκυριό, απλά χρειάζονται μία δημοτική Αρχή που θα δίνει πρώτη το παράδειγμα. Μία δημοτική αρχή που θα τοποθετήσει νέες οδοσημάνσεις και θα κάνει διαγραμμίσεις. Που θα επεμβαίνει άμεσα και κυρίως αποτελεσματικά στα προβλήματα που έχουν τα δίκτυα, που θα υλοποιήσει επιτέλους ένα σύγχρονο σύστημα φωτεινών σηματοδοτών, που δεν θα πετάει απλά δύο φτυαριές πίσσα στις λακκούβες αλλά θα διαμορφώσει συγκεκριμένο πρόγραμμα επισκευών και συντηρήσεων σε δρόμους και πεζοδρόμια, που στο τέλος – τέλος, θα φροντίζει να… πλένονται οι πλατείες και τα πεζοδρόμια, αλλά και να μην υπάρχει συνοικία χωρίς κούνια για τα παιδιά. Ζούμε σε μία πόλη που δεν την προσέχουμε, επειδή αισθανόμαστε πως και αυτή δεν μας προσέχει. Και αυτό, η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ θα το αλλάξει! Εμείς, γειτονιά – γειτονιά, ήδη καταγράφουμε όλες τις ανάγκες και διαμορφώνουμε τη… μαύρη βίβλο των αναγκών καθημερινότητας. Και ως επόμενη δημοτική Αρχή, θα αρχίσουμε να… σχίζουμε μία – μία τις σελίδες αυτής της βίβλου. Και υποσχόμαστε στους πολίτες της Πάτρας ότι θα ξαναδούν την πόλη τους όμορφη και τακτοποιημένη. Αλλά και ότι δεν θα εκπέμπουν απελπισμένα και αναπάντητα αιτήματα προς τον Δήμο, περιμένοντας μήνες και… χρόνια για να αλλάξει μία καμένη λάμπα ή να μπουν δύο βίδες σε μία παιδική χαρά. Με τη ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ, ο δήμος θα είναι κάθε μέρα κοντά στον πολίτη και στη γειτονιά του. Γιατί με τη ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ, όσο καθαρά είναι τα σπίτια μας εσωτερικά, θα είναι και το μεγάλο μας «σπίτι», δηλαδή η πόλη μας!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ