H 14χρονη Αμαλία και η ζωή που δεν έζησε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

03ACD46E-D176-48EF-B77F-5BF8CBC8FCC1

Η 14χρονη Αμαλία, φανερά δεμένη συναισθηματικά με τον 43χρονο Δημήτρη Λάππα, ενδεχομένως έχοντας βάλει στην άκρη τυχόν κακοποίησή της από τον άνδρα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της μετά την εξέλιξη (τη σύλληψή του και τον περιορισμό για να μην τον ξαναδεί) και στην επιστολή αυτοκτονίας της γράφει πως κάποιοι χάλασαν το όνειρο που ζούσαν:

«Δημήτρη μου, ό,τι έγινε, έγινε πολύ βιαστικά. Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ δεν θα σταματήσω να κλαίω, θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες. Είσαι σημαντικός για μένα. Θέλουν να μας χωρίσουν….».
Πρόκειται πραγματικά για μία τραγική ιστορία.
O 43χρονος που αντιμετωπίζει κατηγορίες παιδεραστίας δεν είχε κανένα δισταγμό να κάνει like στο Facebook σε αναρτήσεις της 14χρονης. Γι’ αυτό οι γονείς πρέπει να είναι πάντα υποψιασμένοι…
«Για μένα, αν απλά χαμογελάς συνέχεια, δεν θα νιώσεις ποτέ, τι ηλιαχτίδα μπορεί να είναι ένα χαμόγελο μετά από μία βροχερή στεναχώρια», ήταν το τελευταίο ποστ της μικρής, στο οποίο είχε κάνει Like ο Λάππας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ