Γιώργος Βουλγαράκης: Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την πατρίδα με τεράστιο προσωπικό κόστος, είναι ο πλέον κατάλληλος να υπηρετήσει και την πόλη του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9730

Επειδή εμείς δεν ξεχνάμε, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε μερικά πράγματα για τον άνθρωπο που υπηρέτησε την πατρίδα όσο λίγοι, με τεράστιο προσωπικό κόστος. Για τον άνθρωπο που δεν δίστασε να συγκρουστεί ακόμα και με μια υπερδύναμη, για τον άνθρωπο που προσπάθησαν λυσσαλέα να εξοντώσουν φυσικά και ηθικά επειδή έκανε το “αυτονοήτο”: Τίμησε τον όρκο του απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Και όμως, αυτός ο άνθρωπος έγινε δυο φορές στόχος τρομοκρατικής επίθεσης, συκοφαντήθηκε βάναυσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του ΠΑΣΟΚ για το φιάσκο του Βατοπεδίου, αποκαθηλώθηκε ακόμα και από τους αχυρανθρώπους εντός της παράταξης. Που δεν βρήκαν το θάρρος να του ζητήσουν μία συγνώμη ακόμα και όταν δικαιώθηκε αμετάκλητα.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης είναι ο άνθρωπος που έκανε τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας χωρίς να ανοίξει μύτη, παρότι παρέλαβε ένα διαλυμένο σύστημα ασφαλείας από το ΠΑΣΟΚ, που είχε αφήσει τη χώρα αθωράκιστη για να πάρουν τις μίζες του Χριστοφοράκου.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης είναι αυτός που εξάρθρωσε το σκάνδαλο των υποκλοπών, που δεν δίστασε να κατονομάσει ακόμα και την υπερδύναμη που κρυβόταν από πίσω και σήμερα η δικαιοσύνη τον δικαιώνει καθώς το σκάνδαλο βρίσκεται στην τελική φάση εκδίκασης του.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης είναι αυτός που διέλυσε τους πυρήνες Τζιχαντιστών που επιχείρησαν να αναπτυχθούν στην Αθήνα, πληρώνοντας βαρύ προσωπικό και οικογενειακό τίμημα με δύο τρομοκρατικές ενέργειες εις βάρος του. Το ότι η Αθήνα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς Τζιχαντιστική απειλή, οφείλεται στην αποφασιστικότητα του Γιώργου Βουλγαράκη.

img 9733

Ο Γιώργος Βουλγαράκης είναι αυτός που έφερε εις πέρας την μεγάλη επένδυση της Cosco στον Πειραιά, όταν τότε το ΠΑΣΟΚ έκανε επιχείρηση δολιοφθοράς για να την ακυρώσει.

Σε κάθε φάση της πολιτικής του καριέρας, ειδικά ως υπουργός του Καραμανλή, ο Γιώργος Βουλγαράκης έβαλε το εθνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό ή την πολιτική του καριέρα. Δεν δίστασε να συγκρουστεί με κολοσσιαία συμφέροντα, τα οποία με την σειρά τους επιχείρησαν να τον διαλύσουν.

Και όμως, ο Γιώργος Βουλγαράκης στάθηκε όρθιος. Χωρίς να ζητήσει καμιά κομματική ελεημοσύνη, χωρίς καν να απαιτήσει την συγνώμη των συκοφαντών του, η οποία σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα θεωρείτο αυτονόητη.

Έτσι και τώρα, κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, χωρίς κομματικά χρίσματα, όχι ορμώμενος από ανάγκη αλλά επειδή μπορεί και θέλει να προσφέρει. Διότι ο Γιώργος Βουλγαράκης είναι ο μοναδικός υποψήφιος που δεν θέλει να πάρει από την Αθήνα, αλλά να δώσει.

Και ο έλληνας πολίτης οφείλει να δώσει την απάντηση σε όλον τον πολιτικό και ποινικό υπόκοσμο που πολέμησε έναν άνθρωπο ο οποίος έβαλε την πατρίδα πάνω από τα συμφέροντα. Και το μήνυμα αυτό πρέπει να είναι συκοφαντικό, διότι αποτελεί πατριωτικό καθήκον του ψηφοφόρου. Καθήκον και ευθύνη είναι να δίνεις την εξουσία σε αυτούς που έχουν αποδείξει ότι δεν θα την χρησιμοποιήσουν για να υπηρετήσουν σκοτεινά συμφέροντα, αλλά την πατρίδα και το λαό. Και το παράδειγμα του Γιώργου Βουλγαράκη πρέπει να γίνει κανόνας για ολόκληρη την πολιτική σκηνή. Και αυτό περνά αποκλειστικά από το χέρι μας και τι θα ρίξουμε την Κυριακή στην κάλπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ