ΔΝΤ: Παραδέχτηκε τις δολοφονίες που διέπραξε στην Ελλάδα! Τιμωρία θα υπάρξει;

img 1234Σημείωση: Το Ολυμπία ήταν το πρώτο που από την άνοιξη του 2009 αποκάλυψε το βρώμικο σχέδιο του Παπανδρέου, του Σημίτη και των λοιπόν για την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Το Ολυμπία είχε προβλέψει ακριβώς τις ολέθριες συνέπειες που θα είχε αυτή η εξέλιξη. Το Ολυμπία ήταν το πρώτο που είχε αποκαλύψει τις μυστικές συνομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου με τον Στρος Καν. Που ακόμα και αυτός διαφώνησε με τον τρόπο που ήθελε να βάλει ο Παπανδρέου το Δ.Ν.Τ. στην ευρωζώνη από την πίσω πόρτα, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: “μα έτσι θα καταστρέψεις το έθνος σου”!

Γι’ αυτό το Ολυμπία πολεμήθηκε όσο κανένα άλλο μέσο στην μεταπολίτευση. Λυσσαλέες επιθέσεις, συκοφαντικές, απειλές, βρώμικος πόλεμος που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. Δεν υποκύψαμε, δεν προσκυνήσαμε, αγωνιστήκαμε από την αρχή μέχρι το τέλος για να φύγει το ΔΝΤ από την Ελλάδα χωρίς εμφύλιο και χωρίς άτακτη χρεοκοπία. Διότι ο τελικός στόχος του Παπανδρέου, του Σαμαρά και του Βενιζέλου, Ήταν η άτακτη χρεοκοπία τον Ιούλιο του 2015, η οικειοθελής αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωπαΐκή ένωση και η μετατροπή της σε αποθήκη ανθρώπων. Μια χρεοκοπημένη χώρα με πάνω από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες. Αυτό αποτρέψαμε. Και είμαστε περήφανοι, γιατί σήμερα και το ίδιο το Δ.Ν.Τ. μας επιβεβαιώνει. Όλες οι άλλες εγκληματικές συμμορίες που συνεχίζουν να επιτίθεται στο Ολυμπία, να ξέρουν ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ασχοληθούμε σοβαρά μαζί τους. Όχι από “εγωισμό”, αλλά επειδή είναι επικίνδυνοι για το έθνος.

Αθήνα.- Του Γιάννη Φασουλά

Επιβεβαίωσαν αυτό που πιστεύαμε όλοι μας, στη διάρκεια της πιο μεγάλης κρίσης που πέρασε η χώρα μεταπολεμικά. Το ΔΝΤ και οι άλλοι οικονομικοί δολοφόνοι παραδέχτηκαν ότι μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ένα πειραματόζωο, διαπιστώνοντας εκ των υστέρων(;) τα ολέθρια λάθη τους.

Έπαιξαν χωρίς δισταγμό με τις τύχες δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων για να διασώσουν, όπως κυνικά ομολόγησαν τις ευρωπαϊκές τράπεζες!!!!

Όταν ο λαός γέμιζε τις πλατείες και τους δρόμους και φώναζε για τα εγκλήματα που διέπραττε η παρέα του κ. Τόμσεν, έβγαιναν τότε τα γνωστά παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και της πολιτικής και μας έλεγαν ότι θα πρέπει να δεχτούμε αυτά που μας λένε, χωρίς δεύτερη κουβέντα, για το…καλό του τόπου!

 Κάποιοι μάλιστα πολιτικοί από το χώρο της δεξιάς, υπερθεμάτιζαν και δήλωναν χωρίς να ντρέπονται ότι… «δεν θα αφήσουν την τρόικα να τους πάρει τη δόξα».

Δεκάδες άλλοι είχαν φτάσει μέχρι την Πλατεία Συντάγματος και φώναζαν συνθήματα υπέρ του Σόιμπλε και του Νταϊσεμπλουμ. Ξεχνιέται το «Γερούν γερά;…» Ή μήπως ξεχάσαμε τους διάφορους αναλυτές της δεκάρας που μιλούσαν για το ΔΝΤ και τις πολιτικές του και έσταζε μέλι η γλώσσα τους. Ή μήπως ξεχάσαμε τους επιστρατευμένους κονδυλοφόρους που έγραφαν ότι …αν δεν υπήρχε η τρόικα θα έπρεπε να την είχαμε ανακαλύψει!

Όχι, δεν ξεχνάμε, γιατί οι πληγές είναι ακόμα ανοιχτές κι όλοι αυτοί οι σύγχρονοι γκεσταμπίτες και κουκουλοφόροι κυκλοφορούν και σήμερα ανάμεσα μας, μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών από διάφορες θέσεις και πόστα… διεκδικούν να μας σώσουν και πάλι, τρομάρα τους!

Ήρθε λοιπόν το ΔΝΤ και με το γνωστό ψυχρό τρόπο που το διακρίνει μας είπε, σαν μην έχει συμβεί τίποτα, ότι εντόπισε τρία μεγάλα λάθη: α) Τις υπεραισιόδοξες προβλέψεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας β) Το πολύ μεγάλο βάρος που δόθηκε στη δημοσιονομική προσαρμογή και γ) Τη λανθασμένη προσέγγιση αναφορικά με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Τι μας λένε με όλα αυτά οι τεχνοκράτες, του πιο δολοφονικού (οικονομικού) οργανισμού στον πλανήτη; Πολύ απλά, ότι …τα έκαναν- με το συμπάθιο- σκατά!  Αυτοί που ήρθαν εδώ δήθεν για να μας …σώσουν μας έπνιξαν μας πέταξαν στο βυθό της θάλασσας, αφού πρώτα μας πέρασαν τη θηλιά στο λαιμό! Τόσο καλά! Ομολογούν οι αθεόφοβοι, ότι καθυστέρησαν την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους για να σώσουν τις ευρωπαϊκές τράπεζες!!!!!!!!

Η αλήθεια αδέλφια είναι ότι γνώριζαν και μάλιστα πολύ καλά ότι εφαρμόζουν…λάθος πρόγραμμα στη χώρα, εσκεμμένα, για να εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς κι άλλα συμφέροντα. Δεν ήταν τόσο άσχετοι, σε διατεταγμένοι υπηρεσία ήταν οι άνθρωποι, με σκοπό να εξοντώσουν έναν ολόκληρο λαό!

Δεν το πέτυχαν όμως, μπορεί να μας γονάτισαν οικονομικά αλλά η ψυχή μας δεν αλλιώτεψε!!! Άντεξε και αντέχει, εξάλλου έχει μάθει από κατακτητές και προδότες, από κουκουλοφόρους και νεο-ταγματασφαλίτες. Ο λαός τους νίκησε και θα τους νικήσει και πάλι.

Όμως, το ερώτημα είναι αμείλικτο: Θα τιμωρηθούν όλοι αυτοί που έστησαν στον τοίχο της Καισαριανής έναν λαό; Θα τιμωρηθούν αυτοί που επέβαλαν τις συνταγές του θανάτου; Θα υπάρξει άραγε ένα Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο που θα τους καθίσει στο σκαμνί, τους εγκληματίες αυτού του οικονομικού πολέμου; Κι αν δεν βρεθεί ένα τέτοιο δικαστήριο, θα καθίσουν σίγουρα στο σκαμνί της ιστορίας. Κι η καταδίκη τους είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη.

Καληνύχτα πατρίδα και μη ξεχνάς, ότι αυτοί που θέλουν και πάλι να σε σώσουν ήταν αυτοί που σε έστειλαν με τις επιλογές τους στο…εκτελεστικό αποτέλεσμα! Μην το ξεχνάς! Σε παρακαλώ!

https://www.greeknewsonline.com/dnt-paradechtike-tis-dolofonies-poy-di/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ