Πανικός στη Νέα Δημοκρατία από τη δήλωση Μητσοτακη την ώρα που ψήφιζε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

0440528A-3C40-4B34-9BC6-E70D36D6CA3D.jpegΣυνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο ο πρόεδρος της ΝΔ άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του στο σχολικό συγκρότημα της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά λίγο πριν τις 11 το πρωί.

«Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα, πολύ ηλιόλουστη για την δημοκρατία μας. Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή» είπε ο κ Μητσοτάκης εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς στο οποίο ψήφιζε.
Ευχαρίστησε τις εφορευτικές επιτροπές και τους δικαστικούς αντιπροσώπους που παρίστανται στην εκλογική διαδικασία.
«Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα, σήμερα ο λόγος είναι στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας, ευχαριστώ πολύ και καλή ψήφο», είπε στους δημοσιογράφους.
«Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ», σημείωσε τέλος με νόημα με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μην φτάνουν στη ΝΔ καθώς έδειξε ότι δεν  εμπιστεύεται ούτε αυτός τις δημοσκοπήσεις και τα exit poll και θα περιμένει τα τελικά αποτελέσματα.
Μαλιστα με αυτό τον τρόπο έστειλε και ένα μήνυμα στα στελέχη της ΝΔ να μην βιαστούν να πανηγυρίσουν αλλά να περιμένουν γιατί μπορεί να ξαναζήσουμε την βραδιά των εκλογών του 2000.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ