Ο Πάνος Καμμένος αγωνίστηκε για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και το απέδειξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0707

Τέσσερα χρόνια υπουργός εθνικής άμυνας και κυβερνητικός εταίρος. Εάν ο Πάνος Καμμένος έκανε μικροπολιτική με ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις, όπως πολλοί εκ των προκατόχων του, θα έχει και πολύ καλύτερα κομματικά αποτελέσματα. Εάν ο Πάνος Καμμένος έκανε δουλίτσες όπως πάλι έκαναν κάποιοι εκ των προκατόχων του, θα είχε και άφθονα εκατομμύρια καθώς και την στήριξη των νταβατζήδων για να έχει ακόμα καλύτερα κομματικά αποτελέσματα. Αντίθετα, ο Πάνος Καμμένος αγωνίστηκε για την Ελλάδα, τους Έλληνες και κυρίως την αποτελεσματικότητα των ενόπλων δυνάμεων. Έκανε την Ελλάδα ισχυρότερη από ποτέ. Κατέγραψε ιστορικές νίκες στο διεθνές πεδίο, ανακτώντας την εθνική κυριαρχία στις γκρίζες ζώνες, υποχρεώνοντας το ΝΑΤΟ να αναγνωρίσει την ελληνική κυριαρχία που είχε απεμπολήσει από την εποχή Σημίτη. Ο πρώτος υπουργός άμυνας από την σύσταση της νοτιοατλαντικής συμμαχίας που έφερε την συμμαχία στο Αιγαίο, στο πλευρό της Ελλάδας.

Ο άνθρωπος που απέτρεψε την εθνική απειλή μέσω των κυμάτων προσφύγων και μεταναστών.

Είναι ο άνθρωπος που έκλεισε τα στρατόπεδα του Κολωνακίου και θωράκισε τα σύνορά μας. Αυτό φυσικά κοστίζει. Κοστίζει σε ψήφους.

Ο Πάνος Καμμένος το γνώριζε, όμως δε δίστασε ούτε λεπτό. Υπερασπίστηκε το δημόσιο χρήμα, υπερασπίστηκε το εθνικό συμφέρον, το έβαλε πάνω από το κομματικό.

Και αυτός ο άνθρωπος κερδίσει πολλές μάχες για την Ελλάδα, έχασε μία μάχη προσωπικά μετά από 30 χρόνια. Ο πόλεμος όμως έχει ακόμα πολύ δρόμο. Είναι ο πόλεμος που δίνει εδώ και 30 χρόνια, για την Ελλάδα και μόνο την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ