Και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μεταξύ των συλληφθέντων για τα στημένα στην Ισπανία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Police arrest 39 for illegal football betting duringΚαι δεύτερος ποδοσφαιριστής-διαμάντι, που «τίμησε» με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, εγκέφαλος του οποίου ήταν ο Ραούλ Μπράβο. Γεγονός που από μόνο του γεννά εύλογα ερωτηματικά για τη δράση τους όσο αγωνιζόταν στα ελληνικά γήπεδα.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Άρη αναφέρεται ως ο «εγκέφαλος» της οργάνωσης που έστηνε παιχνίδια για να αποκομίζει κέρδη από το στοίχημα, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο Ινίγο Λόπεθ Μοντάνια της Ντεπορτίβο λα Κορούνια, ο οποίος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2013-’14. Επίσης, έχουν συλληφθεί οι Borja Fernandez της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Carlos Aranda, πρώην ποδοσφαιριστής σε ομάδες Α’ και Β’ κατηγορίας και Samuel Sáiz, που αγωνίζεται στη Λιντς.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πέραν του αούλ Μπράβο, ως επικεφαλής φαίνεται και ο πρόεδρος της Ουέσκα, Agustín Lasaosa, αλλά και ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Juan Carlos Galindo Lanuza.
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ