Πάλι ρεζίλι έγιναν όσοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν τους ρώσους. Φοιτήτρια από την Βοσνία η «Ρωσίδα» που παγίδευσε τον αυστριακό ακροδεξιό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0842

Του την έστησαν Γερμανοί μάλλον για λογαριασμό μεγάλης κατασκευαστικής.

Η νέα θεωρία συνωμοσίας για την δήθεν εμπλοκή ρώσων στις ευρωπαϊκές εκλογές αναφορικά με το σκάνδαλο Στραχε, κατέρρευσε πριν καλά-καλά ξεκινήσει. Για όσους δεν γνωρίζουν την υπόθεση, κυκλοφόρησε βίντεο όπου ο αυστριακός αντικαγκελάριος προερχόμενος από το ακροδεξιό κόμμα, συνευρέθη με μία που υποτίθεται ήταν Ρωσίδα ανιψιά ρώσου ολιγάρχη, για να του δώσει δουλειές! Και φυσικά να έπαιρνε πολλά λεφτά.

Έλα όμως που η κοπελίτσα ούτε Ρωσίδα ήταν ούτε φυσικά ανιψιά κάποιου ολιγάρχη, αλλά …φοιτήτρια από την Βοσνία που της έδωσαν επτά χιλιάρικα για να παίξει αυτόν τον ρόλο, καθώς ο σωματότυπός της ήταν του γούστου του αντικαγκελάριου!

Έτσι, τον παγίδευσαν, απέδειξαν ότι είναι διεφθαρμένος και τον ξεφορτώθηκαν. Το βίντεο φαίνεται να πουλήθηκε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε εκείνους που σχετίζονται με κατασκευαστική εταιρία. Με πρωταγωνιστές Γερμανούς φυσικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ