Συγκινεί ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας: Να προσεύχεστε για το κοριτσάκι μας…

A50A9438-CCC5-420E-87AD-A355F0DF93B5.jpegΕυτυχισμένος, ανακουφισμένος και γεμάτος ελπίδα είναι ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας, αφού το παιδί του βρίσκεται πλέον εκτός Εντατικής.

http://www.youtube.com/watch?v=3I1dR2h6hsg#action=share
Για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό της Αλεξίας, ο πατέρας της, Λουκάς Σαμαρζής, μίλησε δημόσια και ευχαρίστησε όσους στήριξαν και στηρίζουν την οικογένεια,
«Προχθές, τη Δευτέρα το μεσημέρι κατεβήκαμε από την εντατική στο θάλαμο και περιμένουμε. Τα συναισθήματα είναι πολλά και ευχάριστα», είπε ο κ.Σαμαρτζής και πρόσθεσε: «Η εξέλιξη αυτή αφήνει μια χαραμάδα αισιοδοξίας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την συμπαράστασή του και θέλω να προσεύχεστε το κοριτσάκι μας να γίνει γρήγορα καλά».
Η Αλεξία είναι πλέον εκτός κινδύνου, όσον αφορά τη ζωή της, ωστόσο το παιδί δεν επικοινωνεί, αλλά έχει ανοιχτά μάτια, κινεί τα άκρα και προφέρει ήχους, σύμφωνα το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε χθες το Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαϊα Κυριακού”.
Το κείμενο του ανακοινωθέντος ακολουθεί:
«Η ασθενής Σ.Α. από 24ώρου νοσηλεύεται πλέον εκτός της Μονάδος Εντατικής θεραπείας σε Χειρουργικό Τμήμα. Είναι απύρετη, δεν επικοινωνεί, αλλά έχει ανοικτούς τους οφθαλμούς, κινεί τα άκρα ομότιμα και προφέρει ήχους. Δεν παρουσιάζει σημεία ή συμπτώματα ενδοκρανίου υπερτάσεως και υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία.
Θα γίνει επανέλεγχος από τους νευρολόγους του Νοσοκομείου προκειμένου να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή. Εκτιμούμε ότι έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο ζωής χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι περί της προγνώσεως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ